A Jobbik fejszéje

2017. december 15. 07:07

Vona Gáborék okosan reagáltak, amikor utcára hívták az embereket.

2017. december 15. 07:07
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Innen nézvést taktikai-stratégiai ballépésként is értékelhető, hogy az ÁSZ közreműködésével minden korábbinál erőteljesebb támadás indult, amely a Jobbik starthoz állását is megakadályozhatta volna. A történet visszájára fordulni látszik. A jobbikosok nem lepődtek meg, a fideszisták harci kedve sem csökkent, de a baloldalon és liberális körökben sokan elgondolkodhattak rajta ismét, hogy ha ezt a vörös vonalat is átlépte a hatalom, akkor mely vonalak átlépése merülhet fel még, és hogyan is kellene ezt megakadályozni.

Vona Gáborék okosan reagáltak, amikor utcára hívták az embereket. A péntek esti békés tüntetés hatékony eszköznek sejlik ahhoz, hogy a párttal amúgy nem rokonszenvező népek is kifejezzék szolidaritásukat, jelezve, mi milyen módon fér – vagy nem fér – el elkötelezettségeik keretei között. De kétélű sztori ez is. Nagy fába vágta a fejszéjét a Jobbik. Ahhoz, hogy erőt mutasson, ezreket kell most megszólítania. Eredményesnek akkor mondhatja magát utólag, ha a tömeg méretei tényleg figyelemre méltók lesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2017. december 16. 23:27
Már nekem kellemetlen ez.
tango47
2017. december 16. 12:41
Jó, jó! Tudom, hogy most utólag könnyű okosnak lenni, de szerintem ön-tökönszúrásként is értékelhetjük a Jobbik nagyszerű ötletét.
hajjaj
2017. december 16. 10:58
Mit dezember a viccecske: bedugta már igazgató úr? kérdezi a titkárnõ. Persze Icuka! Jajj de hatalmas!! Nagy fába vágta a jobbik azt az icipici baltácskáját!
Volo
2017. december 15. 22:02
"Vona Gáborék okosan reagáltak, amikor utcára hívták az embereket. " Az emberek Vona Gáboréknál is okosabban reagáltak: nem mentek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!