Addig jó, míg Soros él

2017. december 14. 18:06

Nem fog örökké élni. Márpedig a Fidesz örökké hatalmon akar maradni.

2017. december 14. 18:06
Farkas Attila Márton
Magyar Nemzet

„Soros pont olyan, mint Orwell 1984 című regényében Goldstein, akit a szerző Trockijról mintázott, minthogy a sztálini rezsim őt nagyította fel olyan sátáni figurának, aki az ellenséges hatalmakkal cimborálva szüntelenül azon mesterkedik, hogy megdöntse a szovjethatalmat. Goldsteint mindennap egy politikai szeánsz keretében kollektíve kell őrjöngve gyűlölni, ez a rezsim egyik lélektani alappillére. Soros valóban olyan vonásokkal bír, melyek ideális Goldsteinné teszik egy ilyen kampányban – még ha legalább annyira eltúlzottak is ezek a vonások, mint annak idején Trockij esetében.

De mi lesz a Fidesszel, ha Soros meghal? Közelít a kilencvenhez. Lehet, hogy szabadkőműves alkimista és sátánimádó beavatott, aki elixírt kapott Belzebubtól, de mégsem maga a Bolygó Zsidó. Nem fog örökké élni. Márpedig a Fidesz örökké hatalmon akar maradni, és Goldstein nélkül nehéz lesz harcba hívni minden nyomorult szavazót választás idején. Más viszont már nem nagyon maradt, amivel mozgósítani lehetne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. december 15. 10:53
Szóval csak a halott Soros a jó Soros, számotokra, FAM? Akkor már csak egy bér-gyil-kos-ra van szükségetek a 2018-as választás megnyeréséhez, nemde? :-)
alter_ego
2017. december 15. 09:40
Tulajdonképp nem a sorossal, hanem az általa kilóra megvett brüsszeli bürokratákkal van közvetlenül némi gond. Az pedig, hogy mennyi hülyeséget bugyborékolnak össze az itteni csicskái, lényegtelen. A választókra nem volt hatással. Akik persze nem hülyék és birkák, pláne nem nyomorultak.
kispufi
2017. december 15. 09:25
Soros szellemisége nyilván akkor is maradni fog, és ha nem is sikerül valakinek mindezt ilyen jól megtestesítenie, a mindennemű efféle külső erőknek tett halaszthatatlan hűségesküikkel maga az igen demokratikus ellenzék fogja prezentálni, amire a Fidesznek szüksége van.
nagykutya
2017. december 15. 05:48
"nyomorult szavazó" = deplorables
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!