Sorosisták mindenhol

2017. november 29. 10:54

Na tessék, mi megmondtuk, és immár hivatalos: Soros-terv nincs, a kormány tehát hazudik, mint a vízfolyás!

2017. november 29. 10:54
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Nem véletlenül nem sietett reagálni a Fidesz a Soros-sztori friss fordulatára, miszerint hatóságaink megállapították: az agg milliárdos nem készül erőszakra Magyarországon. Feljelentést ez ügyben a jobbikos Mirkóczki Ádám tett – kiugrasztandó a nyulat a bokorból –, aki a parlament nemzetbiztonsági bizottságát alelnöklő Németh Szilárd, a miniszterelnöki főtanácsadó Bakondi György és sok más potentát kijelentéseire, továbbá a komplett sorosozós kampány elemeire hivatkozva vetette fel súlyos bűncselekmények alapos gyanúját az alkotmányos rend elleni szervezkedéstől a tőrőlmetszett hazaárulásig. A nyomozók azonban azt mondták: nem fognak nyomozni. Soros György nem elég veszélyes ehhez. A kampány- és propagandagépezet által idézett, tervnek nevezett cikkeiben a véleményét mondja el egy adott jelenség – konkrétan a migráció – kapcsán, ami »nem tekinthető erőszakos, fenyegetéssel járó cselekmény előkészületének«. (A félreértések elkerülése végett: a rendőrség nem nevezi kampány- és propagandagépezetnek a kampány- és propagandagépezetet.) Javaslatait ráadásul az EU-nak fogalmazza meg a Soros nevű pasas, így közvetlenül hazánkra nézve utasításai sincsenek. Vizsgálták ezenfelül azt is, hogy a célszemély a migrációval összefüggésben buzdít-e másokat erőszakos magatartásra – ám publikációi effajta bűncselekmény gyanúját sem vetik fel. Úgy tűnik tehát, hogy Soros Györgynek – mit ad isten – nincs veszélyes terve, amelynek megvalósításán kiterjedt nemzetközi hálózat dolgozik. Ne hagyjuk szó nélkül.

Na tessék, mi megmondtuk, és immár hivatalos: Soros-terv nincs, a kormány tehát hazudik, mint a vízfolyás! Valahogy így kiálthatnánk fel most (vagy sóhajthatnánk – ki-ki vérmérsékletének megfelelően). Amennyiben legalábbis mindannyian az ép és józan ésszel felfogható valóságban élnénk, egyöntetűen elfogadva reáliáit, törvényszerűségeit.

Kétségkívül fontos, sőt izgalmas fejlemény, hogy egy valóságos – nem utolsósorban: az államot szolgáló – szervezet veszi magának a fáradságot és a bátorságot, és aláírt papírt ad ki arról, hogy Magyarország kormánya a fikció birodalmában keresi további boldogulása útjait. (Talán annak is van két lábbal a földön állva felfogható oka, hogy Pintér Sándor belügyminiszternek szokása kerülni a primer sorosozást a fórumain.) Egy speciális szempontból is érdekes ez, hiszen miközben majd mindenki könnyű kézzel aprítható – sorosisták mindenhol, avagy: aki azt mondja, hogy nincs Soros-terv, az igenis a Soros-terv végrehajtásán munkálkodik –, egy állami szervre mégsem könnyű rásütni a bélyeget. Haha, Orbán Viktor és a Fidesz saját vermébe esett, innen nem fognak kikecmeregni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quiet
2017. november 30. 10:24
" ... el kell távolítani a Fidesz nevű fekélyt az országról, mert megfojtja lassan, ... " ------------------- Aha. A fóbia. Mondtam az elején. Apa. az mindegy, hogy a fóbiád mellé teszel grafikonokat, vagy nem, kinyögöd végül, hogy " el kell távolítani ", szóval előjön, hogy nem gondolkozol, hanem érzel. Emlékszel pár beírással korábban : " Na pont ezt mondom....a németekkel jössz, ahelyett, h végig gondolnád NEKÜNK mi most a leosztás ÉS ABBAN hogyan állunk helyt most , abban hogy állunk. És hogy azelőtt hogy álltunk. Ki kéne mondanod, hogy nem állunk rosszul. Sokat segítene. Az a nagy kormányváltó hang az csak egy indulat nálad. De én arra biztatlak, hogy , hogy mérlegelj, gondolkozz . " Leváltani, eltávolítani, mi ?? Aztán holnap mi lenne? Ki lenne ? Ezt nevezed te gondolkodásnak ?? És ezt komolyan ki is mered mondani ? Térj meg, én azt mondom. Ne a fideszhez, hanem a józan gondolkodáshoz.
Wazav
2017. november 30. 05:55
Ha azt értjük jó teljesítmény alatt, hogy óvatos, takarékos gazdaságpolitikával hoznak középszerű teljesítményt, amit egy gazdasági világválság bármikor elsodorhat, akkor sajnos a 2006-2009-as Gyurcsány kormányt is fel kell vennem a sikeres kormányok közé a 2010-2017-es Orbán mellett, sőt, a a Bajnait is válságkezelése miatt. Én ezt szeretném elkerülni, mert egyik időszak se volt elég arra, hogy helyt álljunk mondjuk a visegrádi országok között, Gyurcsány alatt a szlovákok, Orbán alatt a lengyelek hagynak le. http://gvi.hu/grafikon/29/az_egy_fore_juto_gdp_alakulasa_a_visegradi_orszagokban_2000_es_2017_kozott De hát én linkelhetem a grafikonjaimat, azzal nem tudok mit csinálni, ha valaki 7 helyett 11%-os munkanélküliségre emlékszik Gyurcsány alatt, csak azért, mert "az rossz volt, most meg jó". Persze ilyen elmejátékokat játszhatunk, ha úgy emlékszünk, hogy Gyurcsány alatt 110% volt az államadósság, vagy soha nem volt gazdasági növekedés, máris jobb lenne az Orbán-kormány megítélése, csak ez 1984-es önbecsapásos módszer.
péterx
2017. november 30. 05:50
Gazda Albert a lap-tulajdonos elvárása szerint úgy csinál , mintha nem tudná , a rendőrség az erőszak nem olyan formáiban illetékes , amit Soros művel...
Mystes
2017. november 29. 20:00
az isten megbasszon már benneteket gazda albert! nem úgy van "soros-terv", hogy van valahol egy dokumentum, amire címként rá van írva, hogy "soros-terv". hanem _SZELLEMÉBEN_ az, amit csinál az unió. ez sokkal súlyosabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!