Őrkutyák és nyalikázók

2017. november 06. 18:19

A sajtó dolga nemcsak a hatalom ellenőrzése. A sajtónak az a dolga, hogy kiderítse az igazságot

2017. november 06. 18:19
Apáti Bence
Magyar Idők

„A sajtó dolga nemcsak a hatalom ellenőrzése. A sajtónak az a dolga, hogy kiderítse az igazságot. Ez a sajtó legszentebb (őr)kutya kötelessége. Ha például különböző civil (hehe) szervezetek azt hazudják, hogy hatalmas szükség van arra a több millió képzettség nélküli, nyelvet nem beszélő, analfabéta mohamedánra, aki mintegy varázsütésre elindult Afrikából és a Közel-Keletről Nyugat-Európába, akkor a sajtónak az a dolga, hogy kiderítse, igazából kik is ezek az emberek, miért pont most indultak el, miért szinte egyszerre, miért hazudják, hogy szír agysebészek, hogy egyetemet végeztek, hogy üldözik őket.

Hogy miért hagyták otthon a feleségüket, a gyerekeiket? Hogy miért hazudják, hogy üldözik őket, miután egy csomó biztonságos országon már átcsörtettek, hogy miért tűntek el a papírjaik, miközben az okostelefonjaik, a pénzük, a bankkártyáik, több ezer eurónyi készpénzük viszont csodák csodájára nem veszett el?

Ez a sajtó dolga. Kideríteni az igazságot. Nem elhallgatni és veszettül hazudozni a migránsok érdekében. Hanem kinyomozni, hogy kik látták el telefonapplikációkkal, térképekkel, jogi tanácsokkal, útbaigazító prospektusokkal, hangosbeszélőkkel őket. Hogy kik adtak a kezükbe például a röszkei csata előtt angol nyelvű molinókat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. november 06. 23:12
De most nézem, hogy a sajtó feldatáról hadoválsz, apám, a MAGYARIDŐK nevű, évi 2-3milliárd közpénzből eltartott takonygerincű komcsikkal telehordott kormányseggnyaló pártlapban, a pofám leszakad, neked aztán van gyomrod:)))
noMores
2017. november 06. 23:10
Te, figyeljmár, Bence. Itthon nem ez a sajtó dolga? Hogy ha Mészáros cége verseny nélkül gazdagszik, az erkölcstelen - egyes országokban még sitt is jár érte - kideríti a nemkormánypárti sajtó (a kormányseggnyalóktól ne is várjunk ilyet), erre nekimegy a teljes orbánseggnyaló csürhe bayerrel az élen, hogy hazaárulók meg idegenszívűek? Mondjuk akkor ki nyíltan: a közpénz orbáné. És akkor már nem kell azon ugrálni, hogy most van-e korrupció vagy nincs. Mert ha az adóm a királyé, ő pedig úgy költi, ahogy kedve van, akkor nem létezik korrupció, mert azt már kegynek nevezik. Vagy fáj a fideszes csürhének, hogy azért az adóm mégiscsak közpénz, mészáros meg mégiscsak lop? De akkor meg miért sivalkodnak, ha ez kiderül? Nem lehet érteni a fideszes agyhalottakat, most akkor derüljön ki, hogy orbánék lopnak, vagy inkább ne? (A fideszes fejében nem fordulhat meg olyan, hogy orbán ne lopjon, mert az szíve joga, hisz ő a király...)
nimfak
2017. november 06. 22:40
Objektiv sajto nem letezik.
KannibálTatárÚr
2017. november 06. 21:19
A sajtó a legtisztességtelenebb k.rva. Annak ad igazat, aki többet fizet. Álság ez a sajtó feladatának itélt igazságszolgáltatás. Ha összehasonlítjuk a 444-et a 888-nal, látjuk, hogy nem tudnak, nem akarnak igazságot szolgáltatni. Nem is feladatuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!