Aki befolyásolni akar, elhajtom a francba

2017. augusztus 09. 09:59

Nem úgy kelek fel az ágyból, hogy mit mondott Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor. Nem lehet befolyásolni, és ha valaki odajönne hozzám, hogy kapok bizniszt, ha ezt vagy azt mondom, azonnal elhajtanám a francba. Interjú.

2017. augusztus 09. 09:59
Vujity Tvrtko
Index

„A Start mellett lesz más műsorod?

Voltam bent Sváby Andrásnál, vannak ötleteim, javasoltam is riporttémát és forgatni is fogok, illetve vezetni is néha az ő Heti Naplóját. Ott van a Tvrtko túl minden határon, a már említett észak-koreai kazettákkal, azt mindenképpen meg akarom csinálni a tévében, vannak olyan sztorijaim, amit mindenkinek látnia kell - például arról a férfiről, aki 32-szer járt az országban, vagy arról a honfitársunkról, aki kétszer is együtt kávézott Kim Dzsongunnal úgy, hogy nem tudta, hogy a későbbi főtitkár elvtárssal találkozott.

És az Egyenes beszéd?

Olvastam az újságban, hogy megkaptam Kálmán Olga székét. De hát én nem is vagyok karbantartó! Fel is hívtam Rónai Egont, hogy mi van azzal a székkel. Mondta, hogy az egyik kereke jobboldalon biceg. Ez így tök kellemetlen volt nekem, mert ennek a műsornak vannak műsorvezetői, most Rónai Egon, ősztől pedig – ha jól tudom – Demcsák Zsuzsa, nekem meg a neve elhallgatását kérő informátorral kell megvívnom, aki ráadásul pontatlan is, mert Kálmán Olga a HírTV-ben van, az Egyenesen című műsorban. Most akkor azt fogom vezetni? Az Egyenes beszéddel annyi a helyzet, hogy nyáron beülök az állandó műsorvezetőket helyettesíteni, három vagy négy alkalommal, mert az ATV szeretett volna megnézni benne, és én is ki akartam próbálni magam.

Jó, de egy tévé csak úgy nem nézeget egy műsorvezetőt.

Azt szeretnék megnézni, hogy ebben a műfajban mit tudok. A reggeli műsorért sem rajongtam eleinte, aztán nagyon rápörögtem, nem is bánom, hogy hajnal 5-kor kell kelnem. Nyáron heti két napon át vezetem a műsort Bombera Krisztinával, akivel nagyon régóta ismerjük egymást, majd ősszel heti váltásra állunk át, ami jóval jobb, mert jobban mérhető, és a néző is jobban megszokja a párost. Az ATV egyébként nagyon rugalmas abban, hogy tudomásul vették, előfordul, hogy pénteken a reggeli műsor után nekem rohannom kell a reptérre, mert Londonban lesz előadásom. Be fogok jelentkezni a helyszínekről Facebookon, ami meg az ATV-t érdekli, hiszen van egy 220 ezres követőtáborom, és meg lehet beszélni a közös munka vagy együttműködés feltételeit. A Heti napló Sváby Andrással stábjában is fogok szerepelni, műsorvezetőként mindenképpen, és lesznek riportok is. Egyelőre ennyiben maradtunk az ATV-vel. Azt viszont őszintén mondhatom: ilyen jó munkahelyem még sosem volt, mindenki mosolyog és még a büfé is extra jó.

Jövőre választás, ha lesz az ATV-nek erre műsora, abban részt fogsz venni?

Nagyon szívesen csinálnám, mert rólam mindenki tudja, hogy nem vagyok egyik oldal elkötelezettje sem, így a kérdéseim, amiket felteszek, nem bal- vagy jobboldali kérdések. A magyar politikusok valamiért azt hiszik, hogy mindenkit be lehet kategorizálni. Nem úgy kelek fel az ágyból, hogy mit mondott Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor. Nem lehet befolyásolni, és ha valaki odajönne hozzám, hogy kapok bizniszt, ha ezt vagy azt mondom, azonnal elhajtanám a francba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. augusztus 10. 09:21
Láttam a neten Valadár Sándorral készült beszélgetésedet. Nagyon zavaró volt, hogy folyamatosan közbebeszéltél, miközben Vladár is el tudta volna mondani azt, amiről előző pillanatban kérdezted. Nem viszi ez előbbre a beszélgetést, sőt, mi több, nagyon zavaró. Tartsd már kicsit féken magad!
stevebacsi
2017. augusztus 09. 22:42
egy segnyaló libsi...semmi önállóság...ilyen trutymó...
Toledo
2017. augusztus 09. 20:24
Kit érdekelsz, Trutymó?
zakar zoltán béla
2017. augusztus 09. 14:08
Egy bulvár senky/ Puzsér nagyapja- a TV2-vel(+RTL) az ország egyik lerohasztója!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!