Eljött a Momentum, amikor Lehet Más a Politika

2017. augusztus 30. 12:21

Mióta megjelent a Momentum, az LMP-nek is komolyan be kell szállnia az agitációs licitversenybe, pusztán az életben maradásért.

2017. augusztus 30. 12:21
Vizvári Soma
Figyelő

„Amivel viszont a Momentum feltette a pontot az I betűre, az mégiscsak a szimbólumok totálisan következetlen használata volt. Miután Budapest számos utcatábláját átragasztották Marxra, Leninre stb., utána szépen elsétáltak a Szabadság-szoborig, hogy ott Fekete-Győr beszédet mondjon, miközben EU-s zászlót vetítettek a szoborra. Csak éppenséggel azt felejtették el, hogy az a szobor eredetileg egy orosz »felszabadúlási« emlékmű. Ha igazán következetesek lettek volna, azt is vissza kellett volna állítani régi állapotába, a szovjet géppisztolyos katonával együtt. Érdekes, hogy egy elvileg orosz befolyás elleni tiltakozás csúcsjelképe egy orosz megszállásnak köszönhető emlékmű lett. Lehet, hogy mégis igaza van Fekete-Győrnek, ha így folytatja a Momentum, Oroszország tényleg bekebelez minket.

A legfontosabb tanulság mégis az, hogy nem Lehet Más a Politika. Az LMP közzé tett egy videót, amelyben a legnyomasztóbb jövőképet festik le az ország számára, amit csak el lehet képzelni, és ezt abból szűrik le, hogy létre fog jönni a paksi beruházás. Mióta megjelent a Momentum, az LMP-nek is komolyan be kell szállnia az agitációs licitversenybe, pusztán az életben maradásért. Az energia kérdésében 2 perces rajzfilmekben megmagyarázni a tutit. Ez most a frankó. De persze tudjuk már: a Fidesz a populista, és Orbán kelt félelmet az emberek lelkében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 31. 01:27
Ez mar a lanczi-fele smitmariska-figyelo?
tevevanegypupu
2017. augusztus 30. 22:53
Az lmp saját sírját ásta meg mikor a Momentumnak segédkezett a Nolimpiában. Nem csupán azárt mert aljasul megakadályozták még a reményt is abban, hogy az ország rendezhet olimpiát, hanem mert ezeket hagyta a fejére nőni..ami egyébként vízfej tele szélenergiával..Úgy kell nekik, egymást irtják nagyon helyesen.
blackened
2017. augusztus 30. 14:39
Unom már az ellenzéki nagyotmondási licitet. Egyébként ez a két párt nagy harcban lesz na nem a Fidesszel hanem egymással,a két fővárosi liberális pártocska egyike biztosan nem jut be a Parlamentbe,az is elképzelhető hogy annyira megosztódnak majd a szavazatok,hogy egyikük sem.
zolizolizoltan
2017. augusztus 30. 14:08
Egymást teszik hiteltelenné a túlzásaikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!