Rogán ebédje

2017. július 04. 07:16

Kormánypárti politikusaink létrehoztak egy olyan steril környezetet maguknak, ahol nem tudják megzavarni őket okvetetlenkedő újságírók.

2017. július 04. 07:16
Lukács Csaba
Magyar Nemzet

„Másodszor: kormánypárti politikusaink létrehoztak egy olyan steril környezetet maguknak, ahol nem tudják megzavarni őket okvetetlenkedő újságírók. Az egy szem Lázár Jánoson kívül mást gyakorlatilag lehetetlen megtalálni épkézláb kérdésekkel – egész (sajtó)hadosztályokat hoztak létre az elhárításra és a ködösítésre. Ha pedig megtalálják őket, szemrebbenés nélkül hazudnak – megint csak a példa kedvéért hoznám fel Rogánt, aki egészen addig semmit sem tudott a helikopterről, amíg nem mutatták meg neki a fényképeket. Ha pedig megpróbálnak mindent eltitkolni, nem kell azon csodálkozni, hogy az átlagos magyar polgárból előbújik az oknyomozó, és a legváratlanabb helyzetben készülnek fényképek. Ott tartunk ma Magyarországon, hogy a »Na, kivel ebédelt ma Habony Árpád?« képaláírással közölt fotóból jó eséllyel többet tudunk meg a közeljövőről, mint egy miniszterelnöki interjúból a közrádióban. És hiába rak össze a sajtó napnál világosabb történeteket, azokat az utolsó utáni pillanatig tagadják. Mészáros Lőrincnek sem volt semmi köze hónapokig a Mediaworkshöz, hogy aztán kiderüljön, mégiscsak az övé az egész. (Ha már a felcsúti polgármesternél tartunk: hétfőn derült ki, hogy vállalkozása megszerezte a 193. újságot is, és még alig járunk az év felénél.)

A hazai közéletben Kósáné Kovács Magda egykori MSZP-s miniszter tette közismertté egy erdélyi költő, Horváth Imre mondását: nem elég tisztességesnek lenni, hanem annak is kell látszani. Nagyon úgy tűnik, ez egyre kevesebb politikusnak sikerül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanchaster
2017. július 04. 16:21
Ez most komoly?? A Magyar Nemzetben vezércikk lehet abból, hogy Rogán Olaszországban ebédelt? Az eszem megáll... :D
2017. július 04. 14:16
"nem elég tisztességesnek lenni, hanem annak is kell látszani" Én azért a magam szerény soraival mégis csak szeretnék PÁRTUNK ÉS ORMÁNYUNK pártjára állni! Pártunk és Ormányunk éppen azáltal tisztességes, hogy nem akar annak látszani, ami nem (van).
2017. július 04. 12:30
"Kormánypárti politikusaink létrehoztak egy olyan steril környezetet maguknak, ahol nem tudják megzavarni őket okvetetlenkedő újságírók." A fenti mondat helyesen: Kormánypárti politikusaink közpénzből létrehoztak egy olyan steril környezetet maguknak, ahol nem tudják megzavarni őket okvetetlenkedő újságírók.
Mich
2017. július 04. 11:37
A nácik patrónusai létrehoztak egy olyan steril környezetet maguknak (G.média), ahol nem tudják megzavarni őket okvetetlenkedő újságírók (és egyébként is szövetségben vannak a libsi és bolsi médiával)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!