Miért védi Sorost az MTI?

2017. június 28. 22:00

Kérem Önt, ne árulja el, hogy mennyi jutalmat kapnak majd azok, akik e hírt az MTI-nél szándékosan elhallgatták. Azért írtam jutalmat, mert eddigi, sorozatos aknamunkájukért fegyelmi eljárást nem indítottak ellenük.

2017. június 28. 22:00
Lovas István
Lovas István blogja

„Tisztelt Lázár János Miniszter Úr!

Orbán Viktor tegnap »Álljunk ki Magyarországért« országjáró rendezvénysorozatának záróeseményén George Soros nevű nemzetközi bűnözőre térve őt Magyarország, sőt egész Európa békéjét és jövőjét veszélyeztető spekulánsnak nevezte.

Arra kérem, hogy hivatala semmiképpen ne válaszoljon az alábbi kérdésekre, mert azok lényegtelenek.

1. A miniszterelnök beszédének újabb alátámasztása volt a BBC világszolgálatának és az Agence France Presse francia hírügynökségnek az a tegnapi, megdöbbentő híradása, hogy George Soros 2011-ben államcsínyt tervezett az olajban gazdag Egyenlítői Guinea elnöke ellen.

Ép ésszel elképzelhetetlen, hogy a Magyar Távirati Iroda munkatársai ne kövessék figyelemmel a BBC-t, vagy hogy az MTI-nek legyen előfizetése az AFP-re. /Az erről szóló jelentés igen rövid időn belül a Demokrata online portálján lesz olvasható./

Kérem Önt, ne árulja el, hogy mennyi jutalmat kapnak majd azok, akik e hírt az MTI-nél szándékosan elhallgatták. Azért írtam jutalmat, mert eddigi, sorozatos aknamunkájukért fegyelmi eljárást nem indítottak ellenük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2017. június 29. 16:43
ez kurva vicces. párizsban folyik egy per, a faszkalap diktátor faszkalap playboy fia ellen (párizsi költekezését otthoni rablással, gyilkolással fedezi), melyben a faszkalap playboy fiú "alkalmazottja" (zsoldos kommandós) tette ezt a kijelentést a bíróságon (a többi közt a felperest képviselő ügyvéd ellen) azzal, hogy amúgy alátámasztani nem tudja. bravo, lovas, csak így tovább (ahogy eddig is)
Tode Ti
2017. június 29. 15:00
Ha valakit érdekel az is, hogy "mit hallgat el az MTI". http://www.bbc.com/news/world-africa-40420872 Röviden: Franciaországban, az ottani Transparency International (is) perben áll Egyenlítői Guinea 1979 óta hivatalban lévő és (95% feletti eredményekkel választásokat nyerő...) elnökének (többek közt) hatemeletes párizsi villában tobzódó fiát, akit korrupcióval és pénzmosással is vádolnak. Ebben a perben hallgatták meg Simon Mann angol ex-zsoldost, akit egy 2004-es fegyveres puccskísérletért korábban 34 év börtönre ítéltek E-Guineában, de egy év után kegyelmet adott neki a jelenlegi elnök. Hogy utána ez az elnöknek kicsit sem lekötelezett jómadár, a saját állítása szerint 2011-ben elsusoghassa a fülébe, hogy a Soros meg akarja puccsolni, de bizonyítéka nincs rá és azt sem tudja vajon milyen módon akarja Soros megpuccsolni. Na erről a rettentő fontos 2011-es susogásról számolt be most az eredetileg is suttogó börtöntöltelék, aki sajnos a puccsra az elmúlt 6 évben sem talált bizonyítékot, viszont a vallomásáért nem kapott pénzt, csak költségtérítést. Meg is esküdött rá. És ez a hülye Soros meg már 6 éve, minden látható eredmény nélkül "puccsolja" a bíróságon Afrika legrégebb óta kormányzó elnökét. Lehet, hogy a lakájmédiája hamarosan cikkeket is fog írni arról, hogy az elnök fia bővítgeti a ruhatárát...
Giuliano
2017. június 29. 12:25
Elhallgatták a migránspénzt szállító vértől csöpögő repülőgép esetét is--,bizonyára a globális háttérpénzhatalom nyomásának engedve bagatellizálnak el mindent beépült bolsi és libsi új nemükkel kérkedve.....hát ez a vége,ha nem világítanak át mindenkit atomvillanás fényében napszemüvegben!
marko11
2017. június 29. 10:26
George Soros 2011-ben államcsínyt tervezett az olajban gazdag Egyenlítői Guinea diktátora ellen. Most meg a (miben is gazdag) Magyarország......?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!