A nyugati globalista elit elárulja a saját népét

2017. június 20. 08:49

A migrációt például nem támogatom, és mivel ma közép- és hosszú távon ez a legfontosabb kérdés, amelyről döntenünk kell, minden más a migrációhoz képest értékelhető. Interjú.

2017. június 20. 08:49

Amikor annyi mondanivalója van a kormánynak nekem mint választópolgárnak, hogy állítsuk meg Brüsszelt, másrészt hogy Soros György egy démon, az nem aggasztó? És amúgy is: ilyen egyszerű lenne a világ működése?

Igen, szerintem az. Ha azt akarjuk, hogy valaki ne értse, akkor bonyolítjuk túl. Belemegyünk a részletekbe. A migrációt például nem támogatom, és mivel ma közép- és hosszú távon ez a legfontosabb kérdés, amelyről döntenünk kell, minden más a migrációhoz képest értékelhető. Ez egy eldöntendő kérdés, igen vagy nem. Nevetséges, amikor egyesek az európai civilizáció megmentéséről papolnak, de amikor szóba kerül például a fal, az egységes határvédelem, a görög határ lezárása, az embercsempészflotta elsüllyesztése stb., egyszóval minden, amit a magyar kormány a kezdet kezdetén javasolt, akkor azt mondják: »Na, ezt azért már mégse! De hát ez nem európai!« – nyilván azért mondják ezt, mert az ő köreikben soha semmilyen körülmények közt sem lehet Orbánnak igaza, ezt tudjuk. Én viszont azt mondom, ha nem hozunk jó és határozott válaszokat az alapkérdésre, akkor felesleges arról vitatkoznunk, hogy hányféle nemi identitás van, ki melyik mosdóba mehet be, és még sorolhatnám, mert a szép új világunkban ezeket a problémákat még felvetni is bűn lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. június 20. 20:51
MN. Magyar Nemzet .Akiket még magyar nemzett..... Néha -néha megsajdul még Szívünk táján egy -egy emlék.... Közös sorsok, közös sírok, Ki segít ha elfáradok? A ti sorsotok nem Sors keze: SOROS a gazdátok neve... Ne keresgélj válasz rímet. Lalyos viszi ott a prímet! Ahová belép Simicska, Vagy kinyílik a kis bicska... Vagy óbégat a sok tróger: Mily csodás e hózentróger! Ha visszajöttök szabadságra (a Halottak éjszakája) Hullhat a sűrű könnyetek- ELÁRULTUK a NEMZETET!
Patterson
2017. június 20. 18:56
Összeszedett, határozott, egyértelmű. Köszönöm!
Sándor
2017. június 20. 16:38
az a helyzet, hogy az EU Bizottsága a migráció kapcsán nem az emberek érdekeit nézi, hanem a most zajló bevándorlástól, a migránsok tömkelegétől gazdasági hasznot remél, ... a "mellékhatásokra" pedig – mint például a terrorizmus – egyáltalán nem figyel sőt, megpróbálja ezeket lenyomni az európai állampolgárok torkán. Még akkor is, ha ez Európa polgárainak nem tetszik. Az tehát – hogy valaki kvótapárti politikát folytat Európában, hogy egyes hazai és külföldi politikusok lerombolnák az európaiak biztonságát garantáló, határokon felállított védelmi rendszereket – nemcsak az európaiak akaratával szembemenő politikát, hanem komoly veszélyt is jelent jövőnk és Európa szempontjából!!!
zakar zoltán béla
2017. június 20. 13:30
ETTŐL MÉG "MN"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!