A bumeráng

2017. június 30. 07:16

Korrupció, korrupció, harsogja mostanság megállás nélkül az ellenzéki papagájkommandó. Olyan hangerővel próbálják elhitetni, hogy a jelenlegi kormánynál a világon nincs korruptabb, hogy majdnem sikerül elterelniük a figyelmet néhány valóban vérlázító ügyről.

2017. június 30. 07:16
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Korrupció, korrupció, harsogja mostanság megállás nélkül az ellenzéki papagájkommandó. Olyan hangerővel próbálják elhitetni, hogy a jelenlegi kormánynál a világon nincs korruptabb, hogy majdnem sikerül elterelniük a figyelmet néhány valóban vérlázító ügyről. Mivel az említett jelenség ellen folytatott küzdelem sokkal fontosabb annál, hogy néhány önjelölt próféta kampányeszközévé silányuljon, ezért rögzítsünk néhány friss tényt a tisztánlátás kedvéért. 

Itt van mindjárt a 4-es metró ügye, amelyet nyugodtan nevezhetünk az évszázad korrupciós botrányának. A gyanú szerint 167 milliárd forintnyi szerződés esetén állapított meg szabálytalanságokat (csalást, vesztegetést, befolyással üzérkedést) az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal.

(...)

Végül, a teljesség igénye nélkül, tegyünk említést még arról a Jobbikról, amelyik már a rajtvonalnál elbukott. A XXI. század pártjaként korrupcióellenes harcot hirdettek, miközben Vona Gábor a párthoz áramló költségvetési támogatásokat saját baráti társaságához csatornázta. Máig nem lehet tudni, hogy a piaci áron több mint kétmil­liárd forintos Simicska-felületeken zajló plakátkampányért mennyit és milyen forrásból fizetettek a nagyvállalkozó érdekeltségeinek. Ahány nyilatkozat elhangzott, annyiszor változtak a számadatok. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy vajon hol van Kágébéla.

Hiába no, a bumeránggal nem árt óvatosan bánni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2017. július 01. 00:47
ottóka:D http://4.bp.blogspot.com/-_5iGx0hi86w/UVA8ZcYW2hI/AAAAAAAA0Og/PudrzwRGL1k/s400/garfield.gif
dakotasámán
2017. június 30. 11:02
"Mivel az említett jelenség ellen folytatott küzdelem sokkal fontosabb annál, hogy néhány önjelölt próféta kampányeszközévé silányuljon,..." nagyon hiteltelen az írásod ottó, hogy ne beszéljünk mellé. egy hablaty papagáj szájából, mint te is, pedig végképp. nyugodtan elmondható, Magyarország messze legkorruptabb kormányának a szaros gatyáját próbálod tisztára mosni. ez ugyan nem sikerült, de legalább büdös lettél te is. életed nagy sikere vitathatatlanul. na szóval, hígagyú, hátha megérted te is. most írtad le, hogy a migránsok és mindenki más, nyugodtan megerőszakolhatnak bárkit, nyugodtan lophatnak, rabolhatnak. mert ugye ezek már megtörténtek a történelem során párszor. és, ha a főgenyának felmentést ad, hogy előtte is voltak korrupt kormányok, akkor mindenki számára felmentést ad, hogy már mások is erőszakoltak meg nőket, és mások is loptak. na ennyit a "jobboldali értelmiség" gondolkodásáról. már, csak az hiányzik, hogy kikérd magadnak az értelmiségi jelzőt!:)
he-he
2017. június 30. 09:13
Büdös komcsi fogd be a faszszopó pofád.
Kókuszka
2017. június 30. 09:08
Korrupció mindig volt és mindig lesz. Sajnos Magyarországon a vállalkozói szféra számára a legnagyobb megrendelő az állam. Akit az állam megbíz, az nagyon jól jár, bárki legyen az. Ha ez egy ismert magyar személyiség, akkor őt oda lehet tenni céltáblának. Ha ez egy osztrák, német, vagy francia cég, akkor az ellenségkép már jóval halványabb, egy céget nehezebb megutáltatni. Ha az állam a vállalkozó kiválasztásánál valakinek kedvez, akkor arra azt mondjuk, hogy korrupció. Ez persze valójában csak akkor baj, ha bizonyítható, hogy más ugyanolyan, vagy netán jobb minőségeben, ugyanannyiért, vagy esetleg olcsóbban is megcsinálta volna. Ilyenről mindig lehet szónokolni, de hogy sikerült volna-e mással, az már más kérdés. Aztán ott van az is, hogy akit ha megbíznak, az esetleg csak leszedi a sápot és továbbadja alvállalkozóknak a munkát. Ha nagyon mohó a sápot leszedő, vagy a sápot leszedők láncolata, akkor a munkát elvégzőknek már nem marad semmi. Nekem ezzel van a fő bajom és ilyet mintha inkább csak a bal oldalon látnék: Szeviép, Czeglédi Csaba, de Bajnai ügyes húzásai is hasonlók voltak a végkifejlet szempontjából, hogy csak néhány példát mondjak. Szóval lehet itt korrupcióznia, csak minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!