Bilderberg-bűz Brüsszelben

2017. április 30. 16:56

Beszélgetésük végén George futólag egy kis bankátutalást ígért be Jean-Claude-nak, aki ismét forró csókkal zárta le a beszélgetést, de ezúttal humorosan Soros keze fejét ihlette ajkával.

2017. április 30. 16:56
Lovas István
Magyar Hírlap

„Juncker, aki az Európai Bizottság teljes támogatásáról biztosította Sorost, a maga részéről együttműködést ígért az Európai Parlament néppárti frakciója ügyében is. Hozzátéve: »ottani közös embereinkre támaszkodva, persze. Elsősorban Elmar Brokra, de psszt!«

»A sajtóról gondoskodom, mint eddig«, nyugtatta meg Soros az ez ügyben különben sem nyugtalan Junckert. »Figyelj, Keno Verseck, Lendvai, Gregor Mayer, Florence La Bruyere, Bernhard Odehnal, Ernst Gelegs nem fog kilépni a sorból. Kálnoky is tudja, kitől kap havi bért. De máshol sem lesz baj…« (Kedves bíróság: ez is fikció!)

Majd mindketten nyugtázták, hogy a Velencei Bizottság is a régi módon aktivizálja magát elsősorban a civil szervezetek átláthatósága megakadályozásában. Mert abban George és Jean-Claude egyetértett, hogy az igazi harc nem a CEU, hanem e körül zajlik majd. Rátértek még marginális témákra, mint az általuk izzón gyűlölt Oroszország elleni szankciók, a hőn szeretett Ukrajna ügye, a Balkán, de ekkor már egyiküknek sem csillogott annyira a szeme. 

Beszélgetésük végén George futólag egy kis bankátutalást ígért be Jean-Claude-nak, aki ismét forró csókkal zárta le a beszélgetést, de ezúttal humorosan Soros keze fejét ihlette ajkával. 

Amire Brüsszel katedrálisának harangjai feleltek. Amelyek köteleit a Transparency International húzta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekperec
2017. május 01. 22:51
Lovas ! - mikor hagyod abba a sok beteges hazudozásaidat ! Ezen az acsarkodó szűklátókörüségeden, hazug propagandáidon, csupán ásítozik egy épeszű ember !
pemete jakab
2017. május 01. 09:35
"Bilderberg-bűz Brüsszelben" Bűz az itthon is van, elég megnézni a Fidesz evolúciót: magyar narancs - citrom - lócitrom
balbako_
2017. május 01. 08:52
Azért nyissuk már ki a szemünket és vegyük észre Soros sikerrel de stabilizálta Macedóniát, Horvátországban kormányválság van, Franciaországban egyik embere az esélyes a köztársasági elnöki posztra, a legnagyobb ellenfele Anglia kilépett az EU-ból, Olaszország választás előtt áll és ott még Renzit befuttathatja - hiszen egyszer már csődbe vitte az országot játszva megteszi még egyszer - Görögország tehetetlen és csődben van azaz Európa dél, délnyugat irányából nyitott így a migránsok milliói vígan átcsörtethetnek. No ezt beszélték meg Európa csókos kedvű hóhéraival!
august
2017. május 01. 08:04
Az igazi kérdés az, hogy az EU csúcsvezetése milyen alapon találkozik egy közismerten hírhedt pénzügyi spekulánssal? Mi módon kapcsolható az EU rendszeréhez ez a kapcsolattartás, miféle politikai-gazdasági szálon kapcsolható egy amerikai "civil" jóember, aki még csak nem is politikus, az európai döntéshozókhoz? Hogy engedheti meg magának európa csúcsvezetése ezt az igencsak vitatható kapcsolattartást? Hogyan lehet az európai politikára ekkora hatással egy politikán kívüli jóember, aki már számtalan országból kiutasítottak, illegális és vitatható politikai és pénzügyi tevékenysége miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!