Gyurcsány és Botka háborúja

2017. március 22. 19:00

Mintha a bibliai Káin és Ábel viaskodna egymással – de ki kicsoda közülük?

2017. március 22. 19:00
Csontos János
Magyar Idők

„Úgy sejtem, a parlamenti küszöb megugrása érdekében ezt az aprómunkát fáradhatatlanul végeznék is egy álló éven keresztül – mindez viszont azzal járna, hogy a Molnár Gyula-féle kétszázezres „rablás” a töredékére csökkenne.

Vagyis vagyonadó ide, vagyonadó oda, a Botka-féle álom aligha teljesedne be: mégiscsak egyezkedni kellene Gyurcsánnyal, belenyugodva a Fidesz továbbszolgálásába. Mindennek az általános felismeréséig azonban alighanem kilőnek még egymásra néhány tárat – s az a gyanúm, hogy korántsem vaktölténnyel. Mintha a bibliai Káin és Ábel viaskodna egymással – de ki kicsoda közülük?

Valaha egy pártban nyomultak, együtt is vitték kis híján csődbe az országot. Ha igaz, hogy a politikában előbb-utóbb összenő, ami összetartozik, ez most itt egy olyan fázis, mikor azt tapasztaljuk: szétmállik, ami összetartozott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. március 23. 17:47
Boldogság a "nemzeti" oldalon...
drkovax
2017. március 22. 21:37
Inkább Káin és Káin ...
tango47
2017. március 22. 20:33
Káin a testvérét ölte meg, Gyurcsány azt, aki fölemelte államtitkárnak, viszont azt hátba szúrta, nem elölről, ahogy egy férfi tenné.
kerekes
2017. március 22. 20:19
Csak így tovább, idióta ballibek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!