Bátran elfutottak?

2017. február 20. 12:08

Gyáva gecik! Persze lehetne ezt finomabban is megfogalmazni, de nekem valahogy kapásból ez ugrott be a nagyszerű hír hallatán, hogy a Fidesz visszavonatja Budapest olimpiai pályázatát.

2017. február 20. 12:08
Miért Rigó
Tutiblog

„Gyáva gecik! Persze lehetne ezt finomabban is megfogalmazni, de nekem valahogy kapásból ez ugrott be a nagyszerű hír hallatán, hogy a Fidesz visszavonatja Budapest olimpiai pályázatát, és az egész balhét rátolják a csóri Tarlósra.

Az indok ennyi: a baloldal pálfordulásának köszönhetően, miután az orbánozásban lehetőséget látó mikropártok kihátráltak az olimpiarendezés támogatásából, olyan ellenséges közeg alakult ki, amelyben nem érdemes erőltetni az ötkarikás játékok budapesti megrendezését.

(…)

Viszont a Fideszből teljesen kiveszett a nagyvonalúság. Eszerint ennyire volt fontos az olimpiarendezés nemes ügye, hogy egy nyúlfingnyi ellenszéltől, amelyet egy semmiből előrántott minimozgalom kierőlködött, megrengeti a Nemzeti Összefogás Rendszerét. És ha lett volna népszavazás, ugyan mi történt volna?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. február 21. 11:09
Ez milyen már! A lumberszexuális betolt egy raklap aláírást. Elrikkantotta magát, hogy ejnye! Erre az összes okoska elkezdett orbánozni, és olyasmit adni posztolni amit nevezett sohase mondott. Na ha valami tudatos álhírterjesztés akkor ez az. Retteghetnek a populisták.
izo1210
2017. február 20. 20:18
"Bátran elfutottak?" Erős a gyanúm, hogy a nemzeti konszenzust a Monty Python környékén kell keresni :)
Sir Galád
2017. február 20. 18:51
Hát ezek a barátaid nyomikám...
mer-kell
2017. február 20. 17:27
Momentum momentán a szememben OO
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!