Trump beiktatása és a liberális diktátorok vége

2017. január 04. 09:00

Nagyot tévedtek azok, akik az európai és tengerentúli, valamint a hazai liberális média szándékos hazugságai és súlyos tévedései alapján ítélték meg Trumpot, akik valamiféle bohócnak, bunkónak és ütődött alaknak próbálták beállítani őt.

2017. január 04. 09:00
Petrin László
Magyar Idők

„Most az történik, hogy ennek a liberális szellemi elefántcsonttoronynak a sarokkövei kifordultak a helyükből, a rendíthetetlennek tűnő oszlopok megroggyantak és inognak, alig tartják már az építményt. Akiket maga alá temet majd, mint Jun­ckeréket is, azok számára Trump veszélyes figura. Most Trump Amerikában és a protestpártok az unióban megszólították az elkeseredetteket, a kilátástalan helyzetben lévőket, azokat, akikben óriási feszültség és félelem gyűlt fel az elmúlt évek során. Azokat, akik attól rettegnek a kisvárosokban és vidéken, hogy amit látnak a tévében a nagyvárosi elit által uralt metropoliszokban – a zavargások, a terror, a drogbandák, a keresztényellenes diszkrimináció, az ellenőrizetlen illegális bevándorlók által keltett erőszak és káosz –, az mind az ő jövőjük.

Eközben a hitelességi deficittel küszködő liberális elit a legfontosabb időszerű kérdésnek azt tekinti, hogy rasszisták-e a német rendőrök, mert végre rendőri módon léptek fel szilveszterkor, használhatják-e a férfiak a női vécét vagy két összeházasodott férfi örökbe fogadhat-e egy gyereket.

Trump győzelme forradalmi jelentőségű, és túlmutat Amerika határain, a liberális diktatúra korszakának végét vetíti előre nemcsak hazájában, hanem az unióban is. Nagyot tévedtek azok, akik az európai és tengerentúli, valamint a hazai liberális média szándékos hazugságai és súlyos tévedései alapján ítélték meg Trumpot, akik valamiféle bohócnak, bunkónak és ütődött alaknak próbálták beállítani őt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2017. január 05. 10:20
Az első bekezdésem kissé eltorzult. Helyesen: "a "liberális diktátor" kifejezés ostobaság" Persze! Elvileg az, de ugyanígy a "keresztény inkvizítor" is ostobaság (önellentmondás), hiszen - elvileg - a kereszténység a szeretet vallása. De ettől még - mint tudjuk - a "szent inkvizíció" mégiscsak létező valóság volt.
izo1210
2017. január 04. 21:36
Azért megnézem én azt, hogy az "előző rendszerben" meggazdagodott dollármilliárdosok kormánya miféle földcsuszamlásszerű változásokat fog eszközölni.
izo1210
2017. január 04. 21:27
Nem ártana visszafogottabbnak lenni. Obama megválasztásakor a másik oldal volt ilyen lelkes (még Nobel díjat is kapott), aztán mi lett belőle? Semmi.
Bayo
2017. január 04. 14:51
Mi lesz a Jurónyúzzal? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!