A Wall Street vagy az olajcégek zsebe a nagyobb?

2016. december 13. 13:16

Az Exxon Mobil vezére lesz az új amerikai külügyminiszter. Szép kilátások a klímavédelem előtt. A Közel-Keleten pedig majd a „demokrácia-export” című ideológiai gyarmatosítás helyébe lép a nyers gazdasági érdekérvényesítés.

2016. december 13. 13:16
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az Exxon Mobil vezére lesz az új amerikai külügyminiszter. Szép kilátások a klímavédelem előtt. A Közel-Keleten pedig majd a »demokrácia-export« című ideológiai gyarmatosítás helyébe lép a nyers gazdasági érdekérvényesítés. Ahogyan azt a Bush-Cheney adminisztráció alatt láthattuk. S még mondja valaki, hogy a mindenkori amerikai kormányzat nincsen az óriásvállaltok zsebében. A kérdés csak annyi: a Wall Street vagy az olajcégek zsebe a nagyobb?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. december 14. 07:35
KUSS
1120
2016. december 14. 00:22
"A Wall Street vagy az olajcégek zsebe a nagyobb?" Az az igazság, hogy teszek rá, Andris. Az én zsebemnél mindegyiké nagyobb - egy csöppet... :)
Valodi
2016. december 13. 23:29
"Éghajlatváltozás természetesen van (már 4,6 milliárd éve), de ez nem katasztrofális mértékű és döntően nem az emberi tevékenység eredménye." Első fele igaz, második fele hamis. Tájékozódj sokkal alaposabban, mert az unokáid jövője a tét. Ha nincsenek (avagy nem akarsz), akkor ne szólj semmit!
krakken96
2016. december 13. 22:05
Clinton sem lett vonlna roszabb se jobb,igazából tökmindegy vagyis annyiban nem hogy esély van egy normális jelöltre.Trump nálam a környezetnemvédelem miatt nem okés,Clinton meg az összes többi miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!