Annyira mindegy, hogy Ádert újraválasztják-e vagy sem

2016. május 20. 10:33

Teljesen mindegy, hogy ki is ül egy-egy pozícióban, a Fidesz rendszerének természetén ez semmit sem változtat.

2016. május 20. 10:33
Pap Szilárd István
Kettős Mérce

Napok óta erről cikkezik az egész sajtó, a Népszabadság még azt is »kiderítette«, hogy a kormányfő bizony a jegybank alapítványainak titkosítását célzó törvény akadályozása miatt orrolt meg Áderra. Az különösebben nem ragadta meg a kurta emlékezetű újságírók figyelmét, hogy Áder újra-nem-választásáról már tavaly is röppentek fel hírek, pedig akkor még sehol sem voltak a Pallas Athéné alapítványok.

Arra már nem jutott a figyelemből, és Lázár Jánost sem erről kérdezték a kormányinfón, hogy Rubovszky elsuttogta, szerinte Áder igenis szuper államfő volt, elvégre semmiben nem akadályozta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Nem gátja volt, hanem motorja, hogy egy klasszikust idézzünk. A dolog pedig itt van elföldelve.

Ugyanis teljesen mindegy, hogy ki is ül egy-egy pozícióban, a Fidesz rendszerének természetén ez semmit sem változtat. Függetlenül attól, hogy Schmitt Pál, Áder János, Balog Zoltán vagy épp Kövér László ül a Sándor-palotában, a törvényhozás úgyis egy vicc marad, amivel parlamenti plecsnit lehet ütni a lopásra, az iskolák rezsije kifizetetlen, a kórházak fertőtlenítő nélkül, a négymillió magyar létminimum alatt marad, illetve hát mégsem, mert a KSH szépen megbuherálja a számokat. A munkásoknak úgyis lehetetlen lesz sztrájkolniuk, a hajléktalan embereknek úgysem kerül tető a fejük felé, az állami földeket pedig úgyis Mészáros Lőrinc kapja meg.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. május 20. 20:44
Nálatok viszont kurva sokat számított, hogy az alvajáró Alvarez Árpi bácsi volt a köztársasági elnök.
Akitlosz
2016. május 20. 16:33
"Teljesen mindegy, hogy ki is ül egy-egy pozícióban, a Fidesz rendszerének természetén ez semmit sem változtat." Erősen kétlem, hogy mindegy lenne, hogy ki ül a miniszterelnöki bársonyszékben.
belga
2016. május 20. 16:26
Ami azt illeti tényleg nincs nagy jelentősége. Talán csak annyi, hogy az országot valahogy mégis csak jobb, ha egy Sólyom László képviseli külföldi államfőknél tett látogatásokon, mint egy Szili Katinka.
balbako_
2016. május 20. 14:56
A Népszabadság a saját cikkét nem volt képes megtalálni amiben írta, hogy Áder csak egy ciklusra vállalta a megbízatását. Inkább - mint megalapítása óta folyamatosan - hazudott egy hatalmasat és kitalálta, hogy Orbán megorrolt Áderra. Szánalmas, piti, álhírgyár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!