Kutyák dala

2016. március 24. 10:53

Nem Kunfalvi Nóra érdekes, hanem a rendszer, ahol az aljasságért katedra jár. Hol fér el ennyi frissdiplomás gazember?

2016. március 24. 10:53
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Kunfalvi Nórának hívják, és többek közt Juhász Péternek köszönhetően úgy ismerjük, mint bármilyen célpontra ráuszítható vérebet. Meggyőződésem, hogy eközben minimum elit mesterlövésznek képzeli magát, csak hát izé, szóval az elit mesterlövészek nem visítva lövöldöznek a levegőbe, hanem céloznak. Na az már nem megy. Nem Juhászt sikerült lejáratnia Kunfalvi Nórának, hanem saját magát, a TV2-t, valamint Andy Vajnát és a Fideszt. Mindezt egy tök triviális hibával: konstruált tényeket próbált feltárni mindenáron, ahelyett, hogy jelentette volna a szerkesztőjének, hogy sajnos ebből nincs mit kihozni, pláne Felcsúthoz képest.

És mit tanít Kunfalvi Nóra a Corvinuson? Hát persze, hogy tényfeltáró újságírást. Nem ért hozzá, ez világos, viszont az is, hogy mivel és hogyan érdemelte ki. Pont azzal, hogy nem ért hozzá, és nem is érdekli. Na ez az a bűn, amiért számolni kell.

Ugyanitt oktat Orbán Ráhel, akinek az órájára testőrök engedik be a közönséget, a rektor pedig nem más lesz, mint egy ugyanilyen lánczos kutya, csak ő filozófiában csinálja ugyanazt, amit Kunfalvi Nóra az újságírásban: a megrendelőhöz hajlítja a gondolatait.

Ezt megszoktuk tőlük, a lényeg most az, hogy ezek az emberek még tanítják is az aljasságot, sőt vizsgáztatnak. És a végén ott áll több száz magyar fiatal a diplomájával, és csodálkozik, hogy mi az a büdös madárszar a pecsét helyén. Hát az sajnos azt jelenti, hogy seggnyalásból sikerült lediplomázni, és ez a piac elég telített. Sok a perverz eszkimó, és kevés a segg.”

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik