Hogyan tud majd ebből a kormányból Bugár emelt fővel távozni?

2016. március 22. 11:01

Ezzel a koalícióval megásta saját és pártja politikai sírját, kimerítve a politikai öngyilkosság fogalmát!

2016. március 22. 11:01
Száraz Dénes
Körkép.sk

„Sehogy, állítják a politológusok, politikusok! Ezzel a koalícióval megásta saját és pártja politikai sírját, kimerítve a politikai öngyilkosság fogalmát! Nincs értelme felsorolni, ismételni a miérteket és okokat, hiszen azok a napi sajtó csapjából rendszeresen folynak mind a magyar, mind a szlovák oldalon. 

(…)

Viszont Bugár Béla nem ma kúszott le nagymamája hímzett falvédőjéről, ő egy politikailag harcedzett nagykutya, akinek »kutyakötelessége« volt felvállalni ezt a kormánytagságot. Ő a túlélés és sunyiság bajnoka, az ámítás nagymestere! Tartogat még meglepetéseket, vezércseleket erre a választási időszakra is, és nem csak a szlovákiai magyaroknak, hanem a szlovákiai szlovákoknak is.

A párt országos tanácsával – némi előjátékot, szervezést, az OT tagokkal való előzetes egyeztetést, fenyegetést, ígérgetést követően – aránylag fölényesen jóváhagyatta a kormányba lépést. A választókkal már nehezebb lesz a dolga, azokra több időt kell fordítani a mostani politikai baklövés feledtetése végett! Mindenkit ugyanis nem lehet jóllakatni, személyes varázsán kívül szüksége lesz az érveken alapuló meggyőzésre is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2016. március 22. 16:20
Nagyon örülök, ha a kollaboráns Bugár ezzel megásta a saját és a pártja sírját. Csak az a szomorú, hogy előtte sikeresen kicsinálta a magyar pártot. No de hát ez volt a feladata. A mór megtette kötelességét…
Csigorin
2016. március 22. 16:02
Ugy, hogy csak a legures ter tartja fel a fejet. Gerince ugye nincs, anelkul meg mi mas lehetne?
Akitlosz
2016. március 22. 16:01
Irigykedik ez a Dénes. Nem szép dolog.
Szúnyog
2016. március 22. 11:22
"Hogyan tud majd ebből a kormányból Bugár emelt fővel távozni?" Remélem sehogy, de félek, sikeresen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!