Nem nehéz kitalálni...

2016. március 11. 12:32

Vagy a Fidesz legfőbb ügyésze „is” az Európai Bizottsággal „mutyizik”, vagy Lázár János politikai okokból folytat alaptalan rágalomhadjáratot.

2016. március 11. 12:32
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Lázár János ma azt mondta a Kormányinfón, hogy »ha nincs mutyi az Európai Bizottság és az Altus Zrt. között, akkor érthetetlen, miért nem hozzák nyilvánosságra a Gyurcsány Ferenchez köthető cég uniós megbízási szerződését«. Nemrég  megunva a rágalmakat – direkt feljelentettem magam Polt Péternél, de bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentésemet. Még a fideszes legfőbb ügyész szerint sincs Altus-ügy. Namármost két lehetőség van: vagy a Fidesz legfőbb ügyésze »is« az Európai Bizottsággal »mutyizik«, vagy Lázár János politikai okokból folytat alaptalan rágalomhadjáratot. Nem nehéz kitalálni...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZolieM
2016. március 12. 10:42
Hajrá Feri! Nyüzsögj, mozogj, nyilatkozz! Toljad a fidesznek a szavazatokat! No pasarán! Éljen a nyolcadik köztársaság!
balbako_
2016. március 12. 08:49
Európa legnagyobb bűnözőcsaládjának feje ugat itt törvényességről. Az apja köztörvényes tolvaj, alkoholista, börtöntöltelék. Felesége a tömeggyilkos Apró Antal unokája, rablott villájának és vagyonának örököse. Ő maga a teljes vagyonát úgy szerezte, hogy még csak pályázat sem volt, azaz mások a kiszemelt dolgokhoz sehogyan sem juthattak. Ebben anyósa is segítségére volt., mert az állami bankból intézte veje számára a kölcsönöket. Ugyanakkor, mint a miniszterelnök Horn Gyula bizalmi embere segített az MSZMP vagyon eltüntetésében, férje Petár Dobrev a bolgár kommunisták pénzét tüntette el, kerestették is az Interpollal. Egy osztrák bank intézte a kommunista pártok pénzmosásait amelyiket megvett az MNB és Surányi szanálta (a mi dollármilliárdjainkból!). Az ellopott állami javakat posztkomcsi kormányzás idején az állammal a vételárért visszabéreltették, így az Apró-Gyurcsány klán ingyen jutott hozzájuk. Szerepel még ÁFA csalás, e csemete érettségije miatt az oktatási törvény érettségi rendjének felrúgása (joggal való visszaélés), sőt a törekvő ifjú még köztörvényes bolti lopást is elkövetett. (Sokra viszi még!).
áfonya
2016. március 12. 04:36
Európa páneurópai migrációs leigázásának ördögi terve ! Eltitkolt kérdésekről és válaszokról Drábik Jánostól ! Friss és jó elemzés Európa térdre kényszerítéséről, bevándorlási invázióról, ezen tervek kiagyalóiról és tabuként kerülendő kérdésekről Drábik Jánostól... Pl. - Miért nem mennek az iszlám közösséghez tartozók a saját kultúrkörükhöz tartozó országokba? - Miért akarnak mindenáron Európába jutni? Erre válaszolni kell! Az sem véletlen, hogy az Európai Unió felső szintű vezetői - akik mint réteg az elitek koalíciójának tekinthetőek - miért nem intézkednek annak érdekében, hogy ezek a százezrek a saját iszlám közösségükhöz tartozó országokba menjenek, illetve ott maradjanak, míg a válság megoldódik ? Sőt miért nem akarják megoldani ? Miért nem állítja le Merkel a folyamatot ? Azért mert ezt tervezték meg évtizedekkel ezelőtt és írták le konkrétan! http://situationoftheworld.blogspot.hu/2016/03/europa-paneuropai-migracios.html
twist
2016. március 12. 04:17
Ez egy hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!