Hagyó világa

2016. január 27. 08:49

Kiderült, hogy – még ha valóban kárt okoztak is a BKV-nak – ez ugyanígy ment az előd, Aba Botond idejében, majd Hagyóék után Kocsis István irányítása alatt is. Sőt, ma is így megy.

2016. január 27. 08:49
Tanács István
Népszabadság

„Az elsőfokú bíróságon megdőlt a bűnszervezet, a különösen nagy érték, több esetben a folytatólagosság minősítése is. A kommunikációs szerződések okozta tékozlás például egyáltalán nem minősült bűncselekménynek. Pedig tök fölöslegesen költöttek, bár a szakértők hevesen érveltek, hogy minden éppen annyi milliót ért, amennyit fizettek érte – miközben a vezetők, Antal Attiláék úgy »védték a BKV érdekeit«, hogy 1700 dolgozót tettek az utcára. Csak persze az is kiderült, hogy – még ha valóban kárt okoztak is a BKV-nak – ez ugyanígy ment az előd, Aba Botond idejében, majd Hagyóék után Kocsis István irányítása alatt is.

Sőt, ma is így megy. Akkor meg miért éppen Hagyóékat ítéljék el? Mert kampány volt? Felmentette a bíróság a 86 milliós pofátlan végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Elenonórát: törvényes volt az a pénz, annyit vett fel, amennyi járt. Őrá nem vonatkozott a pofátlan végkielégítésekről szóló visszamenőleges törvénykezés, most meg már ott tart a magyar világ, többek között éppen a BKV-nál, hogy a vezetői fizetések és végkilégítések határa a csillagos ég.

Visszaértek oda, ahol Hagyó Miklós virágkorában jártak. Jog talán még volna elítélni őket, ha a történetet ki lehetne ragadni a mindannyiunk által megélt időből. De mert nem lehet, nagyobb a baj: a méltó ítélethez erkölcsi alap nincsen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2016. január 27. 16:39
Tanács Pista megint luftot rúgott/de hányszor már életében/!! Pistám! Akkor a bíróság miért ítélte 2 év felfüggesztettre ha semmit nem követett el? Ráadásul,mivel tudod hogy kurva hiteltelen vagy,jó kommunista módjára másokat is sározni akarsz. Lejárt már az időtök Pistám!!
Uezbeck
2016. január 27. 09:50
Szerintem most azért örülnek ennyire a balosok ennek az ítéletnek, mert így kisebb az esély, hogy Hagyó vádalkú mellett borítja a bilit a többi mocskos dologról, ami a Demszky érában volt.
Uezbeck
2016. január 27. 09:50
Szerintem most azért örülnek ennyire a balosok ennek az ítéletnek, mert így kisebb az esély, hogy Hagyó vádalkú mellett borítja a bilit a többi mocskos dologról, ami a Demszky érában volt.
Peter8811
2016. január 27. 09:47
Már nincs Tanács változtass nevet Önkormányzatra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!