Brüsszel visszaél a hatalmával

2015. december 11. 19:20

Felháborító, hogy Brüsszel visszaél a hatalmával és nyíltan tömi egy volt miniszterelnök, egy mai napig aktív politikai szereplő zsebét és abból a DK kasszáját.

2015. december 11. 19:20
Fidesz-frakció
Fidesz.hu

„A Fidesz-frakció reagálása Walter Deffaa, az Európiai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatóságának főigazgatója nyilatkozatára.

Felháborító, hogy Brüsszel visszaél a hatalmával és nyíltan tömi egy volt miniszterelnök, egy mai napig aktív politikai szereplő zsebét és abból a DK kasszáját. Ez nem csak korrupciógyanús, de felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, nyílt beleavatkozás a magyar belpolitikába és a hatalommal való gátlástalan visszaélés.

Gyurcsány Ferenc a héten újabb arcátlan megbízást nyert az Európai Bizottságtól a korábbi másfél milliárdos megbízása után. Brüsszel gátlástalanul pénzeli Gyurcsányt, aki itthon a brüsszeli bevándorláspolitikát hirdeti, hiszen ő is be akarja engedni, sőt be akarja telepíteni a bevándorlókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szervető
2015. december 13. 02:32
Arra, hogy Gyurcsany ne essen ki a következő valasztaskor a parlamentből, az Isten penze sem lenne eleg. Azt hittem, amikor elbukott, nem lesz lejjebb, de minden nap egyre zavarosabb, kicsinyesebb, es furabb. Semmi veszelyt nem jelent...mint ellenzéki erő. Aki poedig ezt a helyzetet a szokasos közhelycsattogtatasokra hasznalja, ugy tizen, az se jelent semmi erőt, akkor se, ha ugy kattint a minusz gombra, hogfy beszakad a billentyűzete. Nagy cucc! :-)
áfonya
2015. december 12. 17:26
Lassan most már csak az eun kívül van élet .Eun belül összecsoportosodott kapzsi hazug kettős mércés eus vezetők melléjük csapódott orosz kommunista helytartókkal együtt felfalják Európát...................Eu vezetésben a kapzsiság oly nagy méreteket ölt hogy az eus országoktól összeharácsolt tőkével nem tudnak mit kezdeni .Még érettségivel sem rendelkező néhány butaságtól sütő fej kitalálta az élősködők befogadását.
áfonya
2015. december 12. 17:20
Nincs kizárva hogy a Európa elárulói már összecsomagolt bőröndökkel várják a titkos repülőket kimenekülnek Amerikába. Hisz lehet következtetni a semmit mondó intézkedésükből ,nincs szándékuk a kiutasítás a határvédelem ,minden ország saját ötlete szerint cselekszik félelmében.
becike4
2015. december 12. 15:19
Visszaél a hatalmával?Basszátok meg,öt éve ezt csináljátok az országgal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!