Az államtitkárnak elment az esze, vagy mindenkit bolondnak néz?

2015. december 15. 11:25

Egészen felháborító, emellett kínos is L. Simon László érvelése, miszerint bárkit is a hozzá való kötődése miatt hátrány érne. Épp ellenkezőleg, előny a simonos kötődés.

2015. december 15. 11:25
Együtt
Egyuttpart.hu

Az Együtt ismét felszólítja Lázár Jánost, hogy földügyletei és korábbi botrányai miatt távolítsa el L. Simon László államtitkári székéből. Az Együtt a kormányváltás után minden tolvaj politikust és oligarchát el fog számoltatni.

 

L. Simon László ugyanazon közeli hozzátartozója a továbbiakban is licitálni fog a földárveréseken, mert családja további földekhez kíván hozzájutni – közölte a Népszabadság érdeklődésére az államtitkár kabinete. Hozzátették: L. Simon László szerint senkit nem érhet hátrány azért, mert a rokona – írja a lap.

Az Együtt szerint egészen felháborító, emellett kínos is L. Simon László érvelése, miszerint bárkit is a hozzá való kötődése miatt hátrány érne. Épp ellenkezőleg, előny a simonos kötődés. Emlékezzünk, amikor az államtitkár nyilvánosan bejelentette, hogy több tízmilliós állami megbízásokat juttatott a barátainak és kollégáinak, hiszen bennük megbízik, tőlük még referencia sem szükséges. Az Együtt szerint ez két dolgot jelenthet: L. Simon vagy teljesen cinikus és hülyének nézi a magyarokat, vagy neki ment el a maradék esze is.

Az Együtt szerint L. Simon László többszörösen bebizonyította, hogy nincs helye a közéletben, de mivel magától nyilvánvalóan egy ilyen ember nem távozik semmilyen fizetett pozícióból, főnökének, Lázár Jánosnak kötelessége, hogy eltávolítsa őt az államtitkári székből.

Az Együtt a kormányváltás után el fogja számoltatni azokat a fideszes és bármilyen más pártkötődésű politikusokat és oligarchákat, akik meglopták és átverték a magyar polgárokat. Mert a lopás bűn, bárki is követi el azt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2015. december 15. 11:33
Korszakváltók, elszámoltatók...Elszámoltátok magatokat.
Békanász a hasadon
2015. december 15. 11:33
Juj, nektek most a szar is keserű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!