Ez komoly? Mert viccnek durva lenne.

2015. november 04. 21:50

Elképzelhető, hogy Pintér Sándor túlságosan belerévedt a forradalmi megemlékezésekbe és időutazott az 50-es esztendők megfigyelőktől, besúgóktól és kémektől hemzsegő korszakába.

2015. november 04. 21:50
Herczeg Sándor
PoliPraktika

„Azon gondolkodtam, hogy ezeket a mondatokat én írom, vagy máris beszivárgott valaki az éppen ma egy esztendős PoliPraktika blogra, aki megteszi helyettem? A belügyminiszter törvényjavaslata – ami »a meghatározott infrastruktúra, alkalmazás- és tartalomszolgáltatók« számára is előírná, hogy adott esetben titkosszolgákat is foglalkoztatniuk kelljen - nem csak szocialista berkekben csapta ki a biztosítékot, hiszen már jobbikos és fideszes módosító indítvány is meghekkelné.

Három lehetőség is van. Az első, hogy ez egy rejtett vicc, a megtaláló pedig jutalomban részesül, így a megbúvó aknát kiszúró szocialista Harangozó Tamás, a jobbikos Mirkóczki Ádám és a fideszes Vas Imre egyaránt nyereményt kap, hiszen ők mindhárman módosító indítványt nyújtottak be »a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és más kapcsolódó törvények módosításáról« szóló törvényjavaslathoz. Elképzelhető még, hogy Pintér Sándor túlságosan belerévedt a forradalmi megemlékezésekbe és időutazott az 50-es esztendők megfigyelőktől, besúgóktól és kémektől hemzsegő korszakába. Ebben az esetben a mai gépezet működésének olajosabbá tételéhez sürgősen fel kellene ébresztenie a már vázolt világot behatóan, sőt egészen mélyen belülről ismerő államtitkárának. 

A harmadik opcióra gondolni sem merek, hiszen ha Pintér komolyra fordítja, akkor nagy a gond - ugyanis ez viccnek durva lenne. Halvány ötletem sincs afelől, hogy egy rádió, esetleg televízió, netán egy online hírportál tulajdonosa miként tudna suttyomban titkosszolgát dolgoztatni a saját szerkesztőségében olyan újságírók között, akiknek jobb esetben fontos feladata a tények, okok és okozatok felderítése. Nem beszélve arról, hogy amit Magyarországon két ember tud, már nem is titok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. január 21. 07:24
Szánalmas amikor valaki, mint a szerző, hülyébbnek tetteti magáét, mint amilyennek született.
Peter8811
2015. november 23. 17:13
Ti is megtettetek mindent, hogy hatalomba maradjatok de nem jött össze.:)
Békanász a hasadon
2015. november 10. 21:05
Ez kérdés volt?
néhai Ch.Pilot
2015. november 10. 21:05
Tekintettel arra, hogy ekkora lett a felhajtás ellenzéki körökben ezen ügy kapcsán, hajlamos vagyok arra gondolni, hogy az ellenzéki lapokban fizetett hazaárulók tevékenykednek, akik most megijedtek a lelepleződés lehetőségétől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!