Ez jobb poén annál, hogy kihagyjam, akkor is, ha seggbe rúgnak érte

2015. november 19. 14:27

Nagyon-nagyon tartottam a meccstől. Például mert én még nem láttam a magyar válogatottat 4 napon belül kétszer jól játszani. Interjú.

2015. november 19. 14:27
Hajdú B. István
444

Most már megmondhatod: magadban mire számítottál a magyar-norvég előtt?

Nagyon-nagyon tartottam a meccstől. Például mert én még nem láttam a magyar válogatottat 4 napon belül kétszer jól játszani. Abban biztos voltam, hogy 180 percet nem húzhatunk ki kapott gól nélkül, és tartottam attól, hogy ha mi kapjuk az elsőt, nagyon kellemetlen helyzet állhat elő.

Ami az összeállítást illeti, azt sejtettem, hogy lesz változás, de a legkevésbé Priskin csapatba kerülését értettem. Erre tessék. Lovrencsics bal oldalra állítását viszont már korábban pedzegették. A félelmeimhez képest végül pont fordítva alakult a helyzet és a norvég válogatott lett a töketlen fél. (…)

Rengetegszer láttad élőben a mindenkori magyar válogatottakat. Szerinted miben volt más ez a mostani? Miért pont ők jutottak tovább?

Olyant soha, senkinél, de egy Mourinhónál vagy Ancelottinál sem tapasztaltam, hogy egy edző 4 napon belül hozzon 6 rizikós döntést és az mind bejöjjön. Olyanokra gondolok, mint Kleinheisler és Priskin kezdőbe állítása, Nagy Ádám szerepeltetése Gera pozíciójában, Dzsudzsák és Lovrencsics oldalcseréje vagy Elek egy félidő utáni lecserélése Pintérre.

De sosem láttam ennyire sok jó egyéni teljesítményt sem egyszerre a játékosoktól, éppen akkor, amikor a legnagyobb a tét. Úgy játszott a csapat, mint a magyar vízilabda-válogatott a Kemény-korszakban. Az egész párharc legfontosabb pillanatának Király hatalmas védését tartom az első pótselejtező 3. percében.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2016. január 30. 19:36
Igen, tudod, el kell a cikket olvasni hozzá (nem a szemlézett részletet, az eredetit). (Vagy meg kellett volna nézni a meccset...)
kispufi
2015. december 30. 10:26
az egész selejtezősorozatban.
yanoo
2015. december 07. 12:54
Valamelyik svéd meccsen Hajdú B.-Na mit csinál a svéd kapus? Beáll a kapuba s véd. Egy régebbi norvég meccsen:- Möre vezeti a labdát...oszt möre ment vele?
Kardinális
2015. december 07. 12:54
Hajdú B. István jelenleg a legfelkészültebb, legeredetibb, legszellemesebb, legjobb stílusban közvetítő magyar sportriporter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!