Az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel

2015. november 20. 16:32

Az MSZP-től kezdve a Brüsszelből pénzelt Gyurcsányon át Vona Gáborig, aki még mindig nem vallott színt Európa legsúlyosabb korrupciós botrányáról.

2015. november 20. 16:32
Fidesz-frakció
Közlemény

Újabb ügy kerül minden idők legkorruptabb kormányzásának aktájába. Hűtlen kezelésben bűnösnek ítélte a bíróság a Juhász Ferencet, a Gyurcsány-kormány volt MSZP-s honvédelmi miniszterét és egyik államtitkárát.

Az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel, az MSZP-től kezdve a Brüsszelből pénzelt Gyurcsányon át Vona Gáborig, aki még mindig nem vallott színt Európa legsúlyosabb korrupciós botrányáról, hogy a Kovács Bélákat foglalkoztató Jobbik milyen idegen hatalmakat szolgál, és mennyi pénzért teszi ezt.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. november 22. 12:19
Normális világban azt gondolná az ember, hogy egy olyan korrupt, mocskosm tolvaj, gazember banda mint a zsideszbolsik még ki se mernék ejteni a korrupció szót DE a zsideszbolsik nem normális emberek akiknek a tanácsadójuk finkelstein, az a förtelmes patkány aki a mocskolódás guruja.
koronaszepe
2015. november 22. 10:53
Hihihi.... Ezen már tényleg csak vidulni lehet.
katus
2015. november 22. 00:53
2015. nov. 20. NAPI AKTUÁLIS - Újabb gyanús ügylet a Matolcsy-klán körül https://www.youtube.com/watch?v=9btR9ixyjVs Egymilliárdért vásárolt ingatlant az MNB alapítványa Matolcsy György feleségének településén. A Jobbik feljelentést tesz.
kurbitalis
2015. november 21. 20:29
Jaj, de nagyon aktívvá vált Vona - Minósz bikájának csordája. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!