Ki pénzeli Bugárékat? Mit keresett Bugár 2008-ban Soros Györggyel Bécsben?

2015. november 09. 09:47

A múlt héten ismét a képembe vágta a kérdést: honnan van Bugár rengeteg pénze? És miért hirdeti Bugár szinte egyedüli szlovák politikusként, hogy fogadjunk be Szlovákiába minél több migránst?

2015. november 09. 09:47
Csáky Pál
Körkép.sk

„Sokaknak feltűnt, hogy hónapokkal a parlamenti választási kampány megkezdése előtt két politikai párt indított nagyon drága előkampányt. A Smer – ők összelopták rá a pénzt. És a Most-Híd. De ki pénzeli Bugárékat?

Egy bécsi ismerősöm már harmadszor törli a képembe, hogy 2008-ban Bécsben, az Intercontinental szállóban látta szívélyesen beszélgetni Soros Györgyöt, Bugár Bélát és egy harmadik, általa nem ismert személyt. Nem sokkal később megalakult a Most-Híd, amely szétverte a magyar egységet. A múlt héten ismét a képembe vágta a kérdést: honnan van Bugár rengeteg pénze? És miért hirdeti Bugár szinte egyedüli szlovák politikusként, hogy fogadjunk be Szlovákiába minél több migránst?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. november 09. 16:32
Pali,ti a fidesz tenyeréből esztek,az sem jobb,sőt...
na még ez is
2015. november 09. 11:10
Úgy látom a sorosozás az új gyurcsányozás. Ebben persze partner Orbán szlovák s*gglyuka is...
Mich
2015. november 09. 10:50
Bugár és Soros... magyarellenes koalíció...?!
Szúnyog
2015. november 09. 10:25
Bugár mindig is egy kártékony figura volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!