Hányszor írjam le? A gint csak keverve, longdrinkként isszuk.
Mi a jó édes istent keres egy pálinka- és kolbász (!!!) fesztiválon a gin? Jó, hogy nem locsolják lángosra és gyújtják meg?! Keverik pörköltbe?!
A gin gyógynövényekkel készül (nem mindig borókabogyóval és teljesen változó, hogy milyen aromákkal, ezért is illik különböző ginekhez különböző kísérő-anyag a longdrinkben). Emiatt zamatos és igazi karaktere más italokkal együtt mixelve jön ki. A gin a legnépszerűbb koktélalapanyag a balatoni rózsaszín műanyagesernyőcske mellett (próbáltam olyan referenciát találni, amit ismernek).
Bár előfordul olyan este, amikor a végén már magában isszuk a gint, de ezeket az estéket szeretnénk legalább olyan nagy igyekezettel elfelejteni, mint a Vinoport cikkét és a budai kolbász és pörköltfesztivált.