Nyílt levél 2.

2015. október 12. 21:33

Igen, Tisztelt Kancellár Asszony, Sarrazin az igazat írta meg, az igazat mondta ki. Ezért üldözték mindaddig, ameddig végül kénytelen volt lemondani a Bundesbankban viselt posztjáról.

2015. október 12. 21:33
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Igen, Tisztelt Kancellár Asszony, Sarrazin az igazat írta meg, az igazat mondta ki. Ezért üldözték mindaddig, ameddig végül kénytelen volt lemondani a Bundesbankban viselt posztjáról. (Ezt idehaza a Népszabadság így ünnepelte akkor: »Berlin: két provokátorral kevesebb«.)

Ennyit a vélemény- és sajtószabadságról, kancellár asszony. A nyilvánosságban önöknél is, nálunk is, és mindenhol a legsötétebb gazemberek és diktátorok tevékenykednek, akik természetesen liberálisnak és az emberi jogok elkötelezett harcosainak nevezik magukat, és gondolkodás nélkül tönkretesznek mindenkit, aki nem az ő nézeteiket vallja, aki elég bátor megtörni a tabukat. Ezek a gazemberek az életünket is elvennék, ha a történelem erre újra lehetőséget kínálna nekik. De ezt Ön is pontosan tudja. Ez a tudás és tapasztalat vitte Önt Európa tönkretevőinek táborába.

De elevenítsük csak fel, mit is írt Sarrazin 2010 augusztusában megjelent könyvében, a Németország felszámolja önmagát című munkában!

Például ezt: 

»Az összes érintett országban a következő tendenciák tapasztalhatók a muzulmán bevándorlók között:

– átlag alatti munkaerő-piaci integráltság,

– átlag feletti függőség a szociális ellátórendszerektől,

– átlag alatti részvétel az oktatásban és a képzésben,

– átlag feletti termékenység,

– területi szegregáció és hajlam a párhuzamos társadalom kialakítására, az oktatásra,

– átlag feletti vallásosság, amelyben növekvő szerepet kap az iszlám hagyományos, illetve fundamentalista értelmezése,

– átlag feletti bűnözés, az egyszerű utcai erőszakos bűnözéstől kezdve a terroristatevékenységig bezárólag.«

Persze, ez a »liberális« füleknek és lelketlen lelkeknek a sátán műve, de ettől még igazság, IGAZSÁG! – Tisztelt Kancellár Asszony, és az emberek mindennapos tapasztalata. Azzal szemben pedig lehetetlen hosszú távon politikát csinálni, és ezt hamarosan Ön is meg fogja tapasztalni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2015. október 13. 13:52
" Azzal szemben pedig lehetetlen hosszú távon politikát csinálni, és ezt hamarosan Ön is meg fogja tapasztalni!” Merkel már megtapasztalta, még is kénytelen olyan politikát folytatni, ami minden ténnyel és a valósággal szembe megy. Sztem zsarolják az usákok, biztosan megtudtak róla valamit, amikor a telefonját lehallgatták!
Tündér_Lala
2015. október 13. 09:16
Ide is: Tündér_Lala 2015. október 13. 08:54 Azt értsük meg, hogy ma Európa vezető hatalma Németország. Németország pedig a háború után beszorított helyzetében (belengették nekik, hogy csak mezőgazdálkodással foglalkozhatnak)tökéletesen pacifista és libsi agymosáson esett át és rendszeresen akár saját érdekei mellett sem állt ki. Most ennek az országnak és hatalomnak kellene karakán (akár erő bevetését feltételező) döntéseket hoznia maga és Európa védelmében. A támadók ezt bizony patikamérlegen kiszámolták. A töketlenkedés tehát nem a véletlen műve: évtizedes politikai gyakorlatot kellene felülírniuk, felülbírálniuk. Talán a nép kikényszaríthati ezt , de annak egy része is ennek az agymosásnak az áldozata. Az összes többi ennek a folyománya: A libsi terror, az ebből eredő demográfiai helyzet, stb. Kelet-Németország pedig a ráköltött iszonyatos pénz ellenére nem kedvezményezett a libsi nagytőke szempontjából - tehát szegény, viszonyítva a többi tertományhoz - , mert a kitelepített iparhoz képest drága és mert más agymosás áldizata (nem a libsié).
Magyarvagyok?
2015. október 13. 09:05
Olvastam Zsolt szavait! Olvastam jó néhány kommentárt! Felmerül a kérdés a ketteselmén nem maradt senki?
Mindjárt
2015. október 13. 06:54
"Sarrazin az igazat írta meg, az igazat mondta ki. Ezért üldözték mindaddig, ameddig végül kénytelen volt lemondani a Bundesbankban viselt posztjáról." Molnár Oszkár is megmondta az igazat mire a zsidesz egy arabot jelölt helyette. Molnár Oszkár megverte az arabot és Jobbik támogatással független képviselő lett de a zsidesz azért is képviselőt csinált az arabból aki magyarul csak makogni tudott. Ez a zsidesz ebtársak. Ezt nem tudta a vörös rongy népszabadság egykori főmunkatársa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!