A köztársaság végnapjai

2015. szeptember 17. 18:08

Úgy tervezem, hogy egy nap megírom majd a nagy nemzeti regényt, amelybe a magyarok valamennyi félelmét, babonaságát és gyűlöletét beleszövöm.

2015. szeptember 17. 18:08
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Magyar Nemzet

„Úgy tervezem, hogy egy nap megírom majd a nagy nemzeti regényt, amelybe a magyarok valamennyi félelmét, babonaságát és gyűlöletét beleszövöm. Jelenleg itt tartok:

Csütörtök este a Keleti pályaudvar környékén egy migránsokból álló csoport támad rám. Először csak lökdösnek és fenyegetnek, aztán előkerülnek a kések. Az »Allah akbar!« mellett azt sikerül kihámoznom az arab mondatokból, hogy ISIS-harcosokkal van dolgom, akik szociális segélyért jöttek gyilkolni, szívből gyűlölnek minket, fehéreket, az asszonyainkat akarják, és eszük ágában sincs integrálódni. Miközben az aszfalton fekszem, és folyik el a vérem, csak arra tudok gondolni: ezt most túl kell élnem, hogy elmondhassam Európa népeinek.

Érzem, lassan végem van, egyre nehezebben veszem a levegőt. Ekkor sétál arra Ahmed és Jusuf. Szerencsémre Ahmed orvostanhallgató volt a damaszkuszi egyetemen. Néhány perc alatt ellát, elállítja a vérzést. Hamar kiderül azonban, hogy ez kevés. A dzsihád pengéje átvágta a jobb vesémet – nincs esélyem. Ahmed azonban nem tétovázik, egy gyors mozdulattal – ott, a pályaudvar tövében – kivágja a sajátját, és belém ülteti. Mire végez, már virrad, Jusuf el is tűnt. Ahmed fáradtan rám mosolyog, és csak annyit mond: Germany, Germany. Aztán bizonytalan léptekkel elindul az osztrák határ felé vezető hosszú gyalogútra. Csak annyit látok, ahogy távolodó alakja átkarolja feleségét és kislányát, akik támogatóan Ahmedhez bújnak. Elájulok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2015. szeptember 18. 16:08
puzser te aztan mindennek az alja vagy ..... de ugy a javabol..Ja mibol elsz mert ha ebbol akkor mi vagyunk a f......k , hogy eltertunk .Amugy meg szerintem egy komcsi provokator vagy
catalina9
2015. szeptember 18. 13:04
Úgy tervezem, hogy egy nap megírom majd a nagy nemzeti regényt, ...." Tudja Puzsér Elvtárs , egyszer egy Aba-Novák festmény szignója elé odaírta valaki, hogy "hagyd". Szerintem jobb, ha maga is hagyja, mert nevetségesen gyenge, az állandó, ripacskodó lüktetésével..
Google
2015. szeptember 18. 11:02
Inkább írj te is kibaszott jó könyveket a baloldalról, hagyd a nemzetet másra. Nagy lenne neked az a kabát, nem is nagy, hanem nagyon nagy!
Anonymtalan
2015. szeptember 18. 09:51
Puzsér! Itt a vese-átűltető orvosod: http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/fluechtlinge-in-europa-fluechtlingskrise-im-live-ticker-13786125.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!