A java még csak most jön

2015. augusztus 24. 18:46

Aki azt hitte, hogy ami az elmúlt hetekben migráció címén történt a déli határainkon és aztán az ország számtalan városában, már nem fokozható, az nagyon téved.

2015. augusztus 24. 18:46
Vona Gábor
Facebook

„A java még csak most jön

Aki azt hitte, hogy ami az elmúlt hetekben migráció címén történt a déli határainkon és aztán az ország számtalan városában, már nem fokozható, az nagyon téved. 

A hírekből tudjuk, hogy mi történt/történik Macedóniában, és a legnaivabb ember sem hiheti, hogy mindez nem ér el bennünket is igen hamar. Nyakunkon van a második ütem, amelyik még nagyobb és még veszélyesebb, mint az eddigi hullámok. Azt is kalkulálni lehet, hogy az ezután jövő bevándorlók sokkal dühösebben, frusztráltabban fognak érkezni, mint az eddigiek. Azt gyanítom, hogy mire a híres kerítés teljesen megépül, már csupán muzeológiai értéke lesz. Megállítani nem fog senkit. (Arra most nem is térek ki ismét, hogy aki a kerítés túloldalához eljut, már Magyarországon van, vagyis az egész teljesen értelmetlen.)

Fontos azt is tudni, hogy a második ütem mögött ott van egy többmilliós fekete-afrikai harmadik ütem. Nos, az lesz a harmadik és egyben végső csapás, ha nem védjük meg magunk. Az is biztos, hogy összeurópai megoldásra felesleges várni, mert az nem lesz, ha lesz, későn, és akkor is alkalmatlan. 

A lényeg tehát: Magyarországnak magát kell megvédenie. Rendkívüli helyzet van, nem kell törődni Brüsszellel! Rendkívüli helyzet, rendkívüli intézkedések. 

A Fidesz szeptember 3-ra összehívta az Országgyűlést, a Jobbik pedig benyújtja és ott ismertetni is fogja a javaslatait. De addig is ott vagyunk Ásotthalmon, Szegeden, Martonfán és mindenhol, ahol szükség lesz rá. A kedves kommentelőket pedig arra kérem, hogy az elkövetkezendő hónapokban ne azt írják: »csináljatok már valamit!«, hanem azt kérdezzék: »én mit csinálhatok?« Sajnos szükség lesz rá...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. augusztus 25. 16:43
zsideszbolsevik hazudozásból elege van az embereknek Ezek becstelen, jellemtelen hitvány emberek akik a legmocskosabb kommunistáknak adnak helyet a zsideszbolsevik kormányban Zoltai az 1956-os forradalom alatt a kecskeméti repülőtéren teljesített katonai szolgálatot. A forradalom után munkásőr lett a Kőbányai Textilgyárban, illetve belépett a kommunista állampártba, az MSZMP-be is. https://hu.wikipedia.org/wiki/Zoltai_Guszt%C3%A1v
Iq102
2015. augusztus 25. 12:51
Szuszmuszka drága, Bauer Tamás és Horn Gábor lakásán biztos van még hely, de a heti hetes kedves magyarellenes megmondó másainál is nagyon sok szabad szoba van a befogadásra.
Spamkontroll
2015. augusztus 25. 11:58
Az a baj, hogy egyik ország sem mer kiadni tűzparancsot... Azt nem gondolom, hogy kaszákkal meg kapákkal ki kellene menni a mezőre... nem azért, mert nem értek vele egyet, hanem azért, mert még mi kerülnénk bajba... Abban viszont igaza van Vonának, hogy hiába várunk arra, hogy Brüsszel valami értelmes, számunkra előnyös javaslatot tesz vagy uram bocsá végre szabályozna is...
kukagyerek
2015. augusztus 25. 10:34
"..a Jobbik pedig benyújtja és ott ismertetni is fogja a javaslatait" ......... Na most már én is azt mondom elég a nyáladzásból Vona úr! Tessék a Jobbikhoz méltó kemény lépésekhez nyúlni! A fideszre jellemző, időhúzó látszatcselekvések csak a bajt tetőzik és a nemzeti oldal tekintélyét rombolják. Langyos Pató Pálnak, itt van a megfelelési-kényszeres fidesz. Olaszországban, Németországban már komolyan és erőteljesen tiltakozik a nemzeti oldal. Magyarországon a magyaroknak sincs más választása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!