Ez a plakátharc a magyar politika egyik szép mélypontja

2015. június 08. 21:44

Kutyába lemenő finkelstein- és habonyizmus, önmagukból és az ügyből is hülyét csináló rendőrök, meg persze a „hős” ellenzéki plakátrongálók. Ha lenne mellette más is, még akár el is menne, de nem, ez ma „A” magyar politika...

2015. június 08. 21:44
Török Gábor
Facebook

„Tényleg nagy a verseny, de ez a plakátharc a magyar politika egyik szép mélypontja. Kutyába lemenő finkelstein- és habonyizmus, önmagukból és az ügyből is hülyét csináló rendőrök, meg persze a »hős« ellenzéki plakátrongálók. Ha lenne mellette más is, még akár el is menne, de nem, ez ma »A« magyar politika...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2015. június 09. 18:37
Vicces, hogy most döbbensz le, Gábor, annyira, hogy a szigorúan politikai haszon alapján értékelő elemző (számomra roppant bosszantó) szerepéből is kilépsz. Voltak már a tieid ennél mélyebben is, és lesznek is még. Ezek ilyenek...
Felebarát
2015. június 09. 18:34
http://fn.hir24.hu/gazdasag/2015/06/09/matol-titkos-a-magyar-koltsegvetes-egy-resze/
Heterofób
2015. június 09. 10:13
Szép volt Török! Van egyrészt is, meg másrészt is! Jól kidekáztad ezt is, nagy lesz a forgalmad, gratula!
cutcopy
2015. június 09. 10:12
"ez a plakátharc a magyar politika egyik szép mélypontja" Miért, miben különbözik egy négyévenkénti választási plakátharctól..? Semmiben csak itt most a bevándorlásról kell dönteni.. Az ostoba ellenzék is most kezd rájönni /illetve Soros most kezd utalni/ hogy nem az antidemokratikus plakátzúzás a megoldás hanem a saját álláspontjuk hirdetése..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!