Te is fiam... lányom?

2015. június 27. 15:32

Úgy vélem, Önök a melegházasság propagálásával, ünneplésével megsértik a fennen hirdetett értéksemlegességet, hiszen a homoszexuálisok házasságának engedélyezése szöges ellentétben áll mindazzal, amit mások gondolnak a házasságról.

2015. június 27. 15:32
Székely Attila
reposzt

„Tehát akkor egész Amerikában szabad. Józsi Bélával, Tibi Lacival, Edina Katival. Mindenki boldog, mindenki ünnepel, mindenki egyenlő, éljen a szabadság. Hm.


Mindenesetre, két kérdésem azért lenne, az első mindjárt Obama elnök úrhoz, íme. Ha ön szerint ez a nap »egy nagy lépés az egyenlőség felé vezető úton«, hol van ennek az útnak a vége? Ebben a kérdésben addig megyünk az egyenlőség felé vezető úton, amíg…?

A másik kérdésemet a Youtube internetes megosztó oldal felé intézném. Önök, Obama elnök úrral és több amerikai sztárral együtt lelkesen ünneplik a legfelsőbb bíróság döntését. Én úgy tudtam, legalábbis azt próbálták mindenféle módon értésemre adni, hogy értéksemlegesnek kell maradni. Biztos tudják: értéksemlegesség miatt nem lehet sem keresztet, sem semmiféle vallási jelképet hordani a nyugati iskolákban, az értéksemlegesség miatt nem maradhat II. János Pál pápa szobra egy francia városban, és a sort még folytathatnám. 

Úgy vélem, Önök a melegházasság propagálásával, ünneplésével megsértik a fennen hirdetett értéksemlegességet, hiszen a homoszexuálisok házasságának engedélyezése szöges ellentétben áll mindazzal, amit mások gondolnak a házasságról, úgy egyáltalán férfi/nő kapcsolatáról. Kezdem azt hinni, hogy önök is belátják: értéksemlegesnek lenni lehetetlenség. (Aztán még az is lehet, hogy tudván tudták, hogy ez az egész kifejezés, és a mögé épített imázs nem más puszta fikciónál, amivel azért jól lehet revolverezni. Ravasz, nagyon ravasz…)”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moha
2015. június 28. 12:42
...a legfőbb felelősök a keresztény, -és a névlegesen keresztény emberek illetve a néma heteroszexuális tömeg akik hagyják hogy ez végig menjen..míg a homokosok homofóbiával vádolják a a konzervatív értékrendű embereket...és őket akarják gyógykezeltetni!!..mert a "homofóbia gyógyítható"...hát egy frászt
néhai Ch.Pilot
2015. június 28. 10:28
A következő cikk végén levő kép miatt linkelem be :-) http:roplap.byethost17.com/verfagyaszto/buzi.html
atila68
2015. június 28. 07:27
Mi a helyzet a többnejűséggel? Megint a heterókat diszkriminálják a törvények.
Karbantartó9
2015. június 27. 23:01
Ez szimpla kereszténygyalázás. Értéksemlegesség nem létezik, az csak egy ócska eszköz a zsaroláshoz, megbélyegzéshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!