Felháborít a bevándorlással kapcsolatos kampány

2015. június 11. 15:20

Nem szeretném, ha az írásom egy olyan lapban jelenne meg, amelynek anyacége médiavásárlóként vett részt a plakátkampányban. Ennél többet nem tehetek, de ennyit tennem kell, hiszen én is bevándorlók gyereke vagyok. Ahogy mindannyian.

2015. június 11. 15:20
Kondor Vilmos
Facebook

„Magamtól nem jutott volna eszembe sem posztolni, sem azt tenni, amit tettem, de Borissza Kitti épp akkor mondott fel a Hamu és Gyémánt érdekeltségébe tartozó médiavásárló ügynökségnél, mikor én egy kedves levelet kaptam a Hamu és Gyémánt magazintól, melyben a magyar krimivel foglalkozó lapszámukhoz kértek tőlem egy rövid írást. Nyilvánosan elvből nem politizálok, eme bejegyzést sem annak szánom, sokkal inkább közéletinek, de a bevándorlással kapcsolatos jelenlegi kampány mélyen felháborít a magam, és bánt az ideérkezők nevében. Először arra gondoltam, megírom a novellát, majd a honort átutalom a Kétfarkú Kutya Pártnak, de úgy döntöttem, hogy a magam eszközeivel – legyenek bármily kevesek és erőtlenek is, hiszen plakátot nem tépkedhetek, tüntetni nem megyek – emelem fel a szavamat az ellen, ami történik. Így a kedves megkeresésre udvarias nemleges választ küldtem. Nem szeretném, ha az írásom egy olyan lapban jelenne meg, amelynek anyacége médiavásárlóként vett részt a plakátkampányban. Ennél többet nem tehetek, de ennyit tennem kell, hiszen én is bevándorlók gyereke vagyok. Ahogy mindannyian.#bevandorlovagyok”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2015. június 12. 11:37
Vilmos, egyébként ha bevándorló vagy, akkor ne csak szavakkal mondd, hanem lábbal is bizonyítsd, számos ország van, ahol biztos szükség van az embereknek a segítségedre, arra, hogy ne kelljen elindulniuk távoli országokba, hanem otthon is jobban élhessenek. Légy valódi bevándorló mondjuk Szíriában, Koszovóban, Afrikában, stb. Add el minden vagyonodat, a pénzből pedig segítsd a szerencsétleneket ott helyben. Ne más számlájára akarj jótékonykodni. Jó utat és szerencsés megérkezést kívánunk......
atila68
2015. június 12. 10:47
Persze persze mindenki Charlie. Hagyjuk már ezt a polkorrekt balliberál maszatolást a faxba!
polnemkor
2015. június 12. 10:10
https://www.youtube.com/watch?v=fqfbScLsFws
Béna Géza
2015. június 12. 07:44
Hé parasztok ott ahol a bevándorlók vándorolni indulnak muszáj nekik vándorolni a földön amcsi bérencek robbantják a szerencsétleneket a levegőből amcsi szuperteknikával lövik őket nincs választásuk vándorolni kényszerülnek teret biztósitva amarika "tökéne" így szabadítják fel az olaj és gázmezőket egyúttal megszopatják Európát mind a torkos malacot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!