Ezek tényleg gyűlölik a szegényeket?

2015. április 06. 16:38

Inkább feküdjön le bárki is éhesen, de a fideszes város reputációja nem szenvedhet csorbát.

2015. április 06. 16:38
masterflow
Szocioreflex

A politikai szinte emelt őrület és embertelenség talán még egyszer sem mutatta meg magát olyan plasztikusan, ahogy Kriza Ákos fideszes miskolci polgármester megnyilvánulása pillanatában. A történet piciben: a Gyermekétkeztetési Alapítvány szeretett volna ételt osztani a rászorulóknak a borsodi megyeszékhelyen, erre Kriza, ez a derék ember, aki minden bizonnyal polgári, keresztény, konzervatív értékeket vall, meg amikor kell, gondolom plebejus is, és persze nem hagy senkit az út szélén, visszautasította a kezdeményezést.

Azt tudatták a világgal, hogy ők mindent megtettek az éhezés ellen, emellett nem szeretnének olyan hírekkel bekerülni a mindenható médiába, hogy Miskolcon esetleg valaki éhezik. Jól olvassuk: inkább feküdjön le bárki is éhesen, de a fideszes város reputációja nem szenvedhet csorbát. Mert itt nincsen éhezés, nélkülözés meg főleg. Úgy tűnik, hogy Budapest reputációja viszont a kutyát nem érdekli: megint kilométeres sor kígyózott a Blahán, bár amilyen idők járnak, ők inkább provokátorok lehettek, rendszerellenségek, nem pedig rossz sorsú, elszegényedett emberek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. április 07. 10:48
Nem gyűlölik . Még annyira sem méltatják . Ha te lesöpröd a pókot a sarokból,azért teszed mert gyűlölöd ? A fenét . Egyszerűen nem kell az ott...
tevevanegypupu
2015. április 07. 07:30
Ezzel az éhezéssel kapcsolatban nem értek valamit..a legtöbb cigány felnőtt száznegyven kilós legalább, két szék kell, hogy kényelmesen le tudjon ülni..hatalmas termetű(széltében) cigány nők és férfiak mászkálnak cingár gyerekekkel..nem általánosítás, szinte mindig így van..Most akkor ki éhezik és kinek a hibájából??
Brigadéros
2015. április 06. 20:51
Hülye libbant habverés...Hálót adj, ne halat!...Ja, hogy az nem olyan látványos...
kjkj945
2015. április 06. 18:36
"""3300 forintba kerül egy hajléktalan az államnak""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!