Fél éve hazudik a kormány a kitiltási botrány érintettjeiről?

2015. április 15. 13:19

Németh Zsolt nyilatkozatából egyértelművé vált, hogy a kormány tagjai hónapok óta hazudnak, hiszen azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy kizárólag Németh Zsolt ismeri a névsort.

2015. április 15. 13:19
Liberálisok
Liberálisok.hu

A kormány és a Fidesz vezetői az első perctől kezdve hazugságokkal próbálták félrevezetni a közvéleményt a kitiltási botrányban. Ez mostanra egyértelművé vált, hiszen Németh Zsolt az ATV-ben azt nyilatkozta, hogy egy kivételével ismeri a kitiltási botrányban érintettek nevét. Mondta ezt a külügyi bizottság elnöke annak ellenére, hogy a kormány tagjai fél éve folyamatosan azt nyilatkozzák, hogy fogalmuk sincs a nevekről, nincs információjuk a kitiltottak személyéről.

Németh Zsolt nyilatkozatából egyértelművé vált, hogy a kormány tagjai hónapok óta hazudnak, hiszen azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy kizárólag Németh Zsolt ismeri a névsort. Ha viszont valóban csak Németh Zsolt volt ilyen információ birtokában, akkor újabb kérdésként merül fel: miért nem tájékoztatta a kormányt és honnan voltak az információi? A Liberálisok várják a kormány magyarázatát: hányan és kik tudnak még a teljes névsorról, ki ismeri az információkat még Németh Zsolton kívül, és a legfontosabb, kik szerepelnek a listán?

Németh Zsolt és a kormány téved, ha azt gondolja, Colleen Bell érkezésével az ügy le van zárva. Az ügy akkor lesz lezárva, ha a közvélemény is megismerheti a névsort, kivizsgálták a korrupciógyanút és ha szükséges, megtörténik a felelősségre vonás. Korábban a Liberálisok kezdeményezték egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, ahol mindenre fény derülhetett volna, ám a javaslatot az igazságügyi bizottság elutasította.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. április 16. 07:24
Ti meg mindig a jólétről hazudoztatok, Bokros Lalyos bácsi mindjárt meg is reformálta a jólétet.:D:D:D
moricka13
2015. április 16. 04:06
FODORKA! Kik is azok a Liberálisok, nem ismerjük a névsort!Összesen hányan vannak és hányan fizetik ki az adósságot? Arról hallgatnak, mint szar a fűben!
Eltünt
2015. április 16. 03:57
Nem lehetetlen hogy az akasztófavirág visszatér ,egyesítse a szélső jobb- szélső bal oldalt .Hülye magyar meg fut utánuk ,még egy kicsit az eut kell megdolgozni ,fogadja már a jobbikot ,mert Magyarorsuzágot békés korszakban nem lehet kifosztani ,kellenek hozzá a szélsőségek ,a magyar öntudat nehogy mán a hülye fejekbe befészkelje magát .
Forsz
2015. április 16. 00:09
Na most komolyan. Ér ennyit ez a vizesnyolcas? Vagy nincs jobb dolgotok, mint ezt a manust cincálni, aki nem ennyit, de két szót sem érdemel? Kiásott egy lerágott csontot és ti elkezditek újra rágcsálni. Ez a Fodor a láthatatlan pártjával téma híján nyúl vissza, hogy úgy tegyen, mintha a hazai politika felszínén úszna, pedig kb. annyit ér a szava, mint egy macskanyávogás. Számomra érthetetlen a média is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!