A fideszes korrupcióra továbbra is csak gyurcsányozni tudnak?

2015. április 19. 16:02

A Fidesz a korrupcióval terhes Európai Uniós pályázatainak felelősségét az Orbán-kormány rám kívánja helyezni. Kénytelen vagyok felhívni a kormány figyelmét, hogy eltévedt az erdőben.

2015. április 19. 16:02
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Demokratikus Koalíció

„Örömömre szolgál, hogy a Fidesz korrupcióval terhes Európai Uniós pályázatainak felelősségét az Orbán-kormány rám kívánja helyezni. Kénytelen vagyok felhívni a kormány figyelmét, hogy eltévedt az erdőben.

Az elmúlt héten nyilvánosságra került a tény, miszerint 700 milliárd forint EU-s támogatást függesztettek fel a 2010 utáni súlyosan korrupiógyanús ügyek miatt. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a tulajdonomban álló cég, az Altus Zrt. egy 11 nemzetközi céget tömörítő konzorcium vezetőjeként nyílt, nemzetközi megbízást nyert arra, hogy az összes, azaz mind a 28 Európai Uniós tagországban elemezze és értékelje a 2014 utáni időszak tervezési programjait és dokumentumait. Kénytelen vagyok közölni, hogy a fideszes kollegáimnak minden bizonnyal diszkalkuliája, azaz számértési problémái vannak.

Megjegyzem, vejek, politikai vazallusok, lekötelezett polgármesterek nem segítik, hogy képesek vagyunk nemzetközi versenyben az Orbán-kormány ellenszele közepette is dolgozni az Európai Uniónak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 383 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. április 20. 13:22
HOGY MIT MOND KÁJIKA HOL A BIZTOSÍTÉK HOGY IGAZAT MOND,ELŐSZÖR NÉZZÜK MEG KIK A KÖRNYEZETE ,MENNYIRE SZAVAHIHETŐK MINTHA RÉMLIK VALAMI ,KÖZBEN AZ EU IS A KORRUPCIÓ MELEGÁGYA AZ OFFSHOROS VEZÉRREL.EU KÜLFÖLDI ELLENŐRŐKET KÜLDJÖN NE AZ ELLENZÉK VEZÉRÉNEK FELESÉGÉT ,FÉRJE AKI A KORMÁNYRA MOCSKOKAT SZÓR 8 ÉV ALATT TÖNKRE TETTE AZ ORSZÁGOT HAZUDOTT.ILYEN ESETBEN A KORMÁNYNAK FEL KELL KÉSZÜLNI ALATTOMOS ELLENZÉKI TÁMADÁSRA KISZIVÁROGTATÁSRA A FIDESZ ALÁAKNÁZÁSÁRA.VIGYÁZAT A GYURCSÁNYNÉ CÉGE TRÓJAI FA LÓ,BEÉPÜL NEMZETBIZTONSÁGI HELYRE ,OTT ADATOKAT MEGSZEREZ VÉLHETŐEN VISSZA ÉLHETNEK VELE .EGY PILLANATIG SE HIGYJÜK HOGY GYF NEM SZÁMÍTÓ..MULT HETEK MÁR ELŐRE REBESGETTE ORBÁN 2016-S BUKÁSÁT ,HÁT EZÉRT ,GYURCSÁNY FAMILIA BEÉPÜL A KORMÁNY PÉNZÜGYEIBE ,ÉS HONNAN VAN RÁ BIZTOSÍTÉK HOGY MAGYARORSZÁGRÓL NEM TÉVES INFORMÁCIÓKAT SZÓRNAK SZÉT A BEFEKTETŐK AZ EU ELŐTTHOGY PÉNZEKET BEFAGYASSZÁK ,HOGY AZ ORBÁN KORMÁNYT ELGÁNCSOLJÁK.......NAGYON AJÁNLOM A FIDESZ KORMÁNYNAK NAGYON KÖRÜLTEKITŐ LEGYEN ,GYURCSÁNYÉK MINDEN ESZKÖZT BEVETNEK FIDESZ NÉZZEN A KÖRMÉRE ENNEK AZ ALTUSNAK NEVEZETT CÉGNEK ,NAVOT RÁ KÜLDENI LEELLENŐRIZNI ,NEHOGY CSAPDA LEGYEN.
ormányos csillós
2015. április 20. 10:59
Kedves kommentelő társaim,ma csodás napra virradtunk! épp ma, 126 éve született asz ausztriai Braunauban a hatalmas államférfi a Führer, a Kancellár: Adolf Hitler
Julismama2
2015. április 20. 10:08
http://valasz.hu/itthon/elo-adasban-beszelt-ossze-vissza-a-tegnapi-tuntetes-vezere-felvetel-111790
twitc
2015. április 20. 09:03
Ez az ország égni fog, ahogy Ukrajna is. Ki gondolta volna 2010-ben, hogy a ministerelnökünk nyílt háborúba keveredhet oligarcháival pár év múlva. Ki mutathat egyáltalán kiutat a volt szovjet tagköztársaságok, oligarchikus berendezéséből kifelé, melyet 4 év alatt sikerült elérni. Azt a Gyurcsányt ugyanis a mai napig nem tudta senki egy Tiborczzal, egy Mészárossal vagy Garancsival, Simicskával meggyanúsítani, ami azért zongorázható különbség a mostani helyzethez képest. Nincs visszaút, az összes, genetikailag alávaló magyarból, akik egy méter csempét nem tudnak egyenesen lerakni, de bárkit megfojtanának egy kanál vízben, ha kicsit többje van, mint amit "becsületesen lehet szerezni", rabszolga lesz az oligarchák gyáraiban, éhbérért, mint ahogy az ukránok is azok lettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!