Jakab István, a Fidesz parlamenti alelnöke hazudik!

2015. április 19. 11:58

Jakab úr felkészületlen a globális vagy komplex agrárpolitikában, ő mozgalmi és nem szakember. Az azonban nagyon súlyos, hogy diplomát hazudott, már csak azért is, mert fölösleges.

2015. április 19. 11:58
Csiripa Sándor
Civilhetes

„Jakab úr felkészületlen a globális vagy komplex agrárpolitikában, ő mozgalmi és nem szakember. Az azonban nagyon súlyos, hogy diplomát hazudott, már csak azért is, mert fölösleges. Ha megmarad a véleményével mozgalmi területen, senki nem keresi a szakmai végzettségét. Azonban, ha valaki stratégiai kérdésekben képez véleményt, akkor már csak az ország érdeke miatt is elvárható, hogy a befolyásával és ismeretével segítse a megfelelő út megtalálását és ne felkészületlen oldalával támogassa azt a szakmai demagógiát, amelyik azt feltételezi, hogy verseny nélkül lehet egy ágazatot fenntartani.

Az meg, hogy a parlament alelnöke, különös pikantériát ad az ügynek, hiszen hazug megtévesztő ember tölti be az egyik legmagasabb közjogi méltóságot. Schmitt Pál és Semjén Zsolt méltó társa a hazudozásban, az ilyeneknek el kellene tűnni a közéletből!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. április 20. 09:34
No civilhetes, felépült azóta, hogy az esztergomi vasút kapcsán annyit hazudott, majd szénné égett a publikum előtt?
RAMBO
2015. április 19. 18:54
Nem értem ezt a postot. Valaki ide bemásolta Jakab István önéletrajzát, abban van egy diploma. A cikk azt állítja, hogy diplomát hazudott magának. Nem igaz, hogy ott diplomázott? Mi a fenét akar állítani a cikk szerzője? Ha van diplomája Jakab Istvánnak (az önéletrajza szerint van) akkor ez bitang durva becsületsértési ügy, szerintem.
Brigadéros
2015. április 19. 15:52
Az eredeti írást is elolvastam, mondom hátha találok benne valamit a felemlegetett diplomával...de semmi... Megint habot tetszenek verni???
röviden
2015. április 19. 15:50
Van, aki tudja, mi a különbség diploma meg doktorátus között. Annak nem kell elmagyarázni. Hosszan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!