Győztünk?

2015. március 03. 10:42

Kész Zoltán igen élesen szemben áll nem csak a jelenlegi politikusokkal és közéleti személyiségekkel, de a társadalomban népszerű paradigmákkal (pl. szociális piacgazdaság) is.

2015. március 03. 10:42
stoic79
Liberatórium

„Természetesen Kész Zoltán csak egy képviselő a sok közül, így nem várható el, hogy akár országos, akár helyi szinten gyökeres változásokra lehessen számítani. Ettől függetlenül azonban számtalan lehetőség kívánkozik, amiket érdemes figyelembe venni.

Nézeteit tekintve Kész Zoltán igen élesen szemben áll nem csak a jelenlegi politikusokkal és közéleti személyiségekkel, de a társadalomban népszerű paradigmákkal (pl. szociális piacgazdaság) is. Innentől kezdve rajta múlik, hogy ezeket a gondolatokat 1) hitelesen fogja-e képviselni, 2) ha igen, akkor él-e azzal a lehetőséggel, hogy ezeket a lehető legszélesebb körben megismertesse.

Szerintem a libertárius értékrend népszerűtlenségének fő oka, hogy sokan nem tudják, hogy ez mi fán terem, miért jó, hogyan segít a problémák megoldásában stb. Kész Zoltán ebben sokat segíthet, ugyanis már az is nagy előrelépés lenne, ha minél többen írnák be a keresőbe a »libertárius« szót. Hogy ebből mi fog megvalósulni, az csak rajta múlik. Majd egy-két év múlva visszatérhetünk arra, hogy ebből mi valósult meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohn
2015. március 03. 17:29
MI a gondod vén kurva? Kész fideszes volt a rothadó fajtád, nem tetszik?:)))))))
puszika
2015. március 03. 17:26
A veszprémiek nem tudják kit választottak meg! Sajnos már késő! Veszprém KÉSZ!!!!!
KannibálTatárÚr
2015. március 03. 12:43
Megkérdezem a szabadelvű (azaz elvtelen) liberálisokat: A SSDSS kormányzása idején liberális demokrácia volt Mo.-n, vagy illiberális? Ha liberális, akkor nagyon is jól ismerjük a liberális demokráciát, nem kérünk belőle. Ha illiberális, akkor miért nem akkor kritizálták az illiberális demokráciát? Egyébként a liberális demokrácia a kisebbség uralmát biztosítja a többség felett. Csalétek azoknak, akik az oligarchikus diktatúra ellnzői, de nincs köztük különbség.
balbako_
2015. március 03. 12:29
De Sade márki elvei a magyar Parlamentben. Huszáros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!