Veszprémi Linda

2015. március 01. 09:44

A hab a tortán pedig az volt, hogy a polgári Magyarország nem idea, nem merése egy nagy és szép álomnak, hanem egy szaros termék. Erre pedig a jobboldali értelmiség, valamint az értelmes jobboldaliak nem vevők.

2015. március 01. 09:44
Hegyi Zoltán
Hegyibeszéd

Nem kellett ahhoz politikusnak, de még politológusnak sem lenni, hogy jó előre borítékoljuk a Fidesz veszprémi zakóját. Ha Veszprémi Linda indult volna »függetlenként« egy irgalmatlan visítással az időközi országgyűlési választáson, ő is megnyeri. Utcahosszal – ott, ahol alig egy éve Navracsics nem sokat lacafacázott.

Ami történt, nem az internetadó kósza ötlete vagy a vasárnapi zárva tartás miatt történt, hanem az irritáló pökhendiség miatt. Amely kezdődött a szegényekkel, akik maguknak köszönhetik, folytatódott a beszólogatással Kövérnek és Pokorninak, a hab a tortán pedig az volt, hogy a polgári Magyarország nem idea, nem merése egy nagy és szép álomnak, hanem egy szaros termék. Erre pedig a jobboldali értelmiség, valamint az értelmes jobboldaliak nem vevők. Ha már termék, ugye. Ők Orbánra, Kövérre és-vagy Pokornira vevők, tisztelve a másikat is. Ettől néppárt egy néppárt. Ha meg azt hallja és látja, hogy ő naiv és korszerűtlen, mert elvek és eszmék mentén politizál és gondolkodik, akkor otthon marad, és nézi az ablakon át a bánatos esőt. És ez még csak hagyján. De nem biztatja szavazásra polgártársait, nem mozgósít, nem noszogat. Passzivitásba vonul, a távolmaradásával tüntet. Ülősztrájk. Másra nem voksol, mert nincs hozzá gyomra, de így, ebben a formában ebből sem kér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sehogymá
2015. március 02. 12:49
alfahir.hu/angyan_koszonom_pongratz_gergely_utodainak_elismereset
Akitlosz
2015. március 01. 20:16
"Nem kellett ahhoz politikusnak, de még politológusnak sem lenni, hogy jó előre borítékoljuk a Fidesz veszprémi zakóját." Ehhez képest nem borítékolta senki jó előre. Utólag ilyen okos csak a szerző. "De nem biztatja szavazásra polgártársait, nem mozgósít, nem noszogat." A polgártársak noszogatása sohasem volt a szavazók dolga. Mindenki magánügye, hogy szavaz-e vagy sem, és az is, hogy ha igen, akkor kire. Aki érdekelt a választásban, mert politikus ő érthető, hogy kampányol, de egyszerű pártonkívüli állampolgár csak ne agitáljon, mert orrba verésen kívül mást nem kap érte!
sehogymá
2015. március 01. 18:44
Ha G.Fodornak és társainak valamiért szemrehányást lehet tenni, az nem a "polgári" rütyütyü satöbbi, hanem az, hogy (ha) nem tették le Orbán asztalára már az elmúlt hét elején a végeredményt. Mire mennek akkor a milliárdok? Hasraütve jósolni a mandi kommentelőgárdája sokkal olcsóbban is tud.
énvagyokanép
2015. március 01. 14:00
Na ez lesz a tapolcai körzetben. https://www.youtube.com/watch?v=LnMkJZOdA-s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!