Újra baloldali provokátorok forgatják fel a fővárosiak életét

2015. március 25. 18:51

A baloldali provokátorok nem bírnak magukkal, újra Budapesten balhéznak. Az elmúlt évek sorozatos törvénytelen és erőszakos akciói után, most éppen a Szabadság hidat zárták le.

2015. március 25. 18:51
Fidesz
Fidesz.hu

A baloldali provokátorok nem bírnak magukkal, újra Budapesten balhéznak. Az elmúlt évek sorozatos törvénytelen és erőszakos akciói után, most éppen a Szabadság hidat zárták le. A lényeg számukra, hogy káoszt okozzanak, az sem érdekli őket, hogy tízezrek estéjét keserítik meg. Sokaknak van elegük az ilyen provokációkból, hiszen senkinek nincs joga ahhoz, hogy mások mindennapjait elrontva próbálja elmondani politikai véleményét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kerwin72
2015. március 27. 11:52
Szerintem ezt az egész utcai politizálást,pont a Fidesz honosította meg nálunk.Azért akinek nincs gond a memóriájával, próbáljon már visszaemlékezni,hogy az elmúlt huszonegypár évben mondjuk,hányszor "gyalázták meg nemzeti ünnepeinket",bénították meg a közlekedést,az emberek mindennapjait. Eddig ez természetes volt számukra, most valahogy nem annyira.
kaffogó hebrencs
2015. március 26. 11:23
Ez a fidesz szájából rettentő hiteltelenül hangizk Ők voltak azok, akik nyolc éven keresztül folyamatosan tönkre akarták tenni az utcákat, mert nem bírták elvisleni, hogy nem ők vannak hatalmon. Fúj, fideszes, szégyelld magad, már megint rosszul viselkedtél.
Valodi
2015. március 26. 10:40
"senkinek nincs joga ahhoz, hogy mások mindennapjait elrontva próbálja elmondani politikai véleményét." - csak nekünk, első osztályú NERistáknak! Ni, mit is csináltunk az ezer traktorunkkal a Kossuth téren 2005-ben: "A gazdatársadalom, valamint a vidék és a fõváros is egymásra talált a demonstráció heteiben – erõsítették meg a nagygyûlés résztvevõi, akik közül Ángyán József professzor, egyetemi tanár az összefogás példanélküliségére is rámutatott. - Ez a három hét a magyar társadalom újraéledésének történetében lesz fontos. Rá kellett döbbenteni ezt a népet, hogy ha nem tesz valamit az ellen, ami körülötte zajlik, vége van. Hál istennek, a magyar gazdatársadalom volt, aki ezt megtette. Nem sokan adtak volna egy fillért sem azért, hogy ebbõl a demonstrációból valami történik. Megtörtént ez a csoda, mert elhittük, hogy képesek vagyunk rá – fogalmazott Ángyán József." (2005. március 29.) Vagy ez már retusálandó? habonyárpi, adj tanácsot!
BőröndÖdön
2015. március 26. 09:22
Bezzeg 2006-ban milyen jó volt a szétvert,felgyújtott belváros...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!