Tarsoly megörökölte Hagyó Miklós celláját

2015. március 30. 09:16

Szóval amíg Tarsoly Hagyó neve mellé kaparja a nevét a cellafalba, kellene néhány válasz, mókusmackók.

2015. március 30. 09:16
Fabius
Varánusz

Az előzetest elrendelő bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, összebeszélés veszélye. Az ügyészség szerint meg egy hétig ki se kellett Tarsolyt hallgatni, végig kellett nézni tétlenül az Orgován-stróman sztorit és a két hétig tartó bazzeg gecó, nem tudok rendesen csődöt jelenteni sem tragikomédiát. Lázár János a maga cinikus vigyorával elintézi a komplett sztorit annyival, hogy istenkám, ezek a Tarsoly félék mindég csak nyalakodnak mert találnak hozzá felkínált segget, és azért bízni kell a rendőrségben-ügyészségben, mert abból baj nem lehet.

Mondhatta volna azt is, hogy Tarsoly minden, ami ellen Orbán G. és a kormánya állítólag eddig küzdött, oligarcha, offshore lovag satöbbi, de nyilván nem akart a szentem ennyire drámai lenni, amíg Vitya és Szijjártó le nem sikálja a seggéről Tarsoly nyálból azonosítható déenesét. Ja, és addig sem kellett válaszolnia az asztalán fekvő írásos kérdésre, hogy miért nem értesítette akár ő, akár Orbán a befektetőket mikor tudták, hogy ég a ház? Erről mondjuk azóta annyit tudunk, hogy szerintük nem nettó genyóság volt, hanem rémhírkeltés lett volna szólni. Engem azért a »bennfentes információ« tisztázása mellett az is érdekelne, hogy vajon a csődöt jelentek, gecc! - levélben tett önvallomás mennyiben számít rémhírnek?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. március 30. 10:46
" Vitya és Szijjártó le nem sikálja a seggéről Tarsoly nyálból azonosítható déenesét" Te, szerencsétlen hülye! Nem is létezhetnél, ha nem lennél DNS-sel tele. Libatollas a nyelved!
brekker
2015. március 30. 10:04
A pénzügyi törvényeket a magyar, "itthon világhíres" pénzügyi szakemberek írták, nem feltétlenül azért, hogy minél jobban ellenőriztessék magukat valamiféle állami hatósággal. Ugyanez igaz a kincstár lebutítására, nehogymár át tudja átvenni a bankok szerepét az állami fizetési forgalom (közalkalmazottak, önkormányzatok) terén, pedig a postán keresztül ezt kiválóan megtehetné. (Ameddig nem privatizálják a postát.) Most a kígyó a saját farkába harap, mert azoknak a lényegében törvényt alkotó pénzügyi szereplőknek kell összedobni a kárt, akik "szakértelme" miatt olyen lyukasak a törvényeink, hogy egy évtizeden keresztül hamis könyvelést lehet vezetni. Tegnap még címlapos volt, mára eldugták: portfolio.hu/vallalatok/kozpenzbol_spekulacios_penz_miert_volt_a_quaestornal_allami_penz.212032.html
balbako_
2015. március 30. 09:30
Hazudik a büdös pofájú hüllő, mint mindig. Orbán két héttel korábban intézkedett, mielőtt az ügy kipattant. (Egyébként, ha egy miniszterelnök "értesíti" a befektetőket a csődről államcsődöt idézhet elő, de ezt egy dögevő honnan tudná?)
paraklétosz
2015. március 30. 09:29
Parlamentet feloszlatni, Orbán-vagyont elkobozni, özönvízcsapot megnyitni, a rózsáját letörni... A varánusz tud úszni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!