Inkább a brókerek

2015. március 27. 13:15

Az állam nem hagyhatja magukra az állampolgárait, csak hogy a saját bőrét mentse, ez egyszerűen nem elfogadható.

2015. március 27. 13:15
F. Szabó Emese
Népszabadság

„A kormány két hete hadrendbe állította a futsalos alakulatot, és kipucolta a Quaestornál parkoltatott milliárdokat. A csapat letörölte az izzadságot a homlokáról, elvégre stresszes dolog majdnem elbukni 3,8 milliárdot, de hogy megvoltak, hátradőltek. Most persze maga Lázár János is látványosan aggódik a kisemberek megtakarításai miatt, és ígéri, hogy megmentik a pénzüket.

Ez irtó kínos, egyenesen gáz. Az állam nem hagyhatja magukra az állampolgárait, csak hogy a saját bőrét mentse, ez egyszerűen nem elfogadható. Az állam ugyanis nem a szomszéd néni, aki rendszeresen a lábtörlőnkre pisilteti a kutyáját, mi meg dühöngünk. Ezt a problémát a kormánystáb maga is érezte, úgyhogy elindult a hárítás, a kamuszöveg, amelynek lényege szerint ma már a brókerek csaló gazemberek, uzsorások, és nyilván a szájuk is büdös. (...)

A legkevésbé sem az a releváns kérdés ma, hogy bízhatunk-e egy brókercégben, vagy sem. Megbízhatunk, vagy le is cserélhetjük egy szimpatikusabbra, nem számít. A valódi kérdés ugyanis az, hogy hogyan bízhatnánk mindezek után a saját kormányunkban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. március 27. 14:07
Te igen ostoba balfasz balos némber.. ha bejelenti a kormány hogy veszélybe a nép pénze abban a pillantaban összeomlott volna a bankrendszer mellett a gazdaság is leértékelték volna a forintot és mindenki menekült volna az országból.. nem tudom milyen népről mesélysz aki a brókerekné fialtatta volna a pénzét de biztos hogy nem a dolgozó kisemberekről van szó hanem maximum arról a nem dolgozó népről aki bekebelzte az igazság szolgáltatás pro és kontra oldalát vagy azok a sohasem dolgozók akik a holkokauszt túléléséért kapott pénzüket fialtatták a brokereknél na ezek elhiszem hogy most sírnak.. épeszű szegény ember 2008 után nem bízta semmiféle sunyi nagyon sokat igérő brókerre sem a pénzét gondolt át mit írsz az ostoba balos szennylapodba te gyurcsány seggnyaló fattyú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!