Nem azt mondták, Viktor!

2015. február 23. 16:19

Lassan bárki nyerhet, ha nem fideszes. Szép volna kihasználni valami értelmesre ezt az esélyt.

2015. február 23. 16:19
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Bármilyen szép lenne, Kész Zoltán aligha az ismertté vált, radikális kapitalista szólamoknak köszönheti a győzelmét. Ahogy Ózd sem a nemzeti radikalizmusra szavazott, amikor Janiczak Dávidot választotta, és Mezőtúr se lett hitlerista. Egyszerűen megkeresték az esélyes nem-fideszes jelöltet, és beálltak mögé. Függetlenül attól, hogy Gyurcsány kottájából játszik, vagy a szélsőjobbal kacsint össze. Ezek a kifogások érvényüket vesztették.

Termékeny vita várható arról, hogy a veszprémi győzelemhez a baloldal pártjai mennyit tettek hozzá. Lopakodó üzemmódban, háttérből segítették a kampányt, mint aki ott se volt. A jelöltjüket is készen kapták, és ő maga sem bánta, hogy nem kell pártelnökökkel együtt szerepelnie. Lehet, hogy ez járható út országosan is, de a kockázatai már a most felsejlettek.

Ám ahhoz, hogy Kész Zoltánnak esélyes jelöltként gravitációja legyen, szüksége volt az ajánlásra. A kritikus tömeget az MSZP és a többiek neve jelenítette meg. Hasonlóan esendő figura indult még egy tucat, bevetették a partizánpártokat szokás szerint. Kisebbeket és nagyobbacskákat. Mind csúfosan kikaptak. Baljós jel a kormánypártnak, ha az ellenzéke kezdi kiismerni magát a választási rendszerben. Főleg hogy most már nem lesz egyszerű buherálni. Kitűnően szolgálta az érdekeiket, amíg nyerésben voltak, de azt nem garantálhatta, hogy mindig ők fognak nyerni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. február 24. 07:27
Sajnos még mindig vannak akiket az ávh-munkásőr leszármazottak meg tudnak vezetni..vagy önmaguk is ebből a körből származnak..igen, ők bárkit képesek megválasztani, de ez nem a fidesz baja..ez az ország tragédiája. Még mindig megvannak akik pénzért összeálltak az mszp-vel és akik bármire képesek lennének a hatalomért..csak éppen kezelni nem tudják, pusztítani vele annál inkább.Bizonyították 1919-ben, 1948-ban, 1956-ban és a rendszerváltás óta is mindig.Pedig milyen szépen hívják őket Izraelbe..ahol a helyük lenne, és lehetőségek garmada várná őket. Nem, nem Orbánt küldték el, hanem saját hülyeségüket adták írásban Veszprémbe..
kispufi
2015. február 23. 20:38
szép volna kihasználni, baszki, de kb. ilyen jellegű értelmeseket tudtok csatasorba dobni. fogod te még védeni és magyarázni ezt az ostoba szarjankót, csak hogy a magad seggét is védd.
pemete jakab
2015. február 23. 19:35
"Lassan bárki nyerhet, ha nem fideszes. Szép volna kihasználni valami értelmesre ezt az esélyt." Azért aki felnőtt, az tudja, hogy a választóknak mindig valamelyik féleszű jön be. Talán a hasonlóság miatt.
kuzmics
2015. február 23. 19:02
Hát ez ölég lapos! Árpi, ezért fizetnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!