Oknyomozó riport mellbimbóvasaltatás helyett

2015. január 20. 07:58

Kíváncsi vagyok, mikor történik egy újabb terrortámadás, amelyre válaszul az életben maradt rajzolók megrajzolhatják a következő karikatúrákat, így újra éghetnek majd a templomok.

2015. január 20. 07:58
Mező Gábor
Mező Gábor
Magyar Hírlap

Szürreális, de úgy fest, Európában sokan inkább bevezetnék a rendőrállamot, semmint szabályoznák a sajtószabadságot, kimondva, leírva azt, hogy az nem a szenny szabad áramlását jelenti. Nem igazán értem már azt sem, miért kell – jórészt – szabályozás nélkül figyelni, hogyan áramlik a salakanyag a tévékből, újságokból, online portálokból az elménkbe, nem beszélve gyerekeinkről, akik teljesen kiszolgáltatottak. Egyáltalán, mit akarunk megvédeni? A ValóVilágot?

A műmellek, leértékelések, hazugságok, ferdítések világát? Vagy az »igazi« európai értékeket? Az nem a gyalázkodásról, hanem a gondolkodásról szól.

Ha már sajtó: oknyomozó riport mellbimbóvasaltatás helyett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. január 21. 08:38
nézd akinek mindenről az jut eszébe amit idehánytál azzal kár foglalkozni
madarasi.abel
2015. január 21. 08:38
Köszönöm a mély gondolatokon alapuló érvelésedet, melyekkel tisztán és mindenki számára kifejtetted a témában alkotott vélemémyed.
madarasi.abel
2015. január 21. 08:38
A megoldás a cenzúra lenne? Egyesek szerint igen. Ám ugyanezek egy része már a cenzúra sokkal enyhébb formáját, a PC-t is ellenszenvesnek tartja. Miért csak keresztényellenes tartalmak ellen ágálnak? S ha már, miért csak a kigúnyolás ellen? A keresztény hagyományok szerint rengeteg téma adódhatna arra, hogy hangunk felemeljük, cselekedetek, melyek a Tízparancsolat ellen vétnek: trafikok (X), Tóni gumilakása (IX), a cigánygyilkosságok (VI), az intézményesült korrupció (VIII), hogy csak aktuális témákat említsek.
Negue
2015. január 21. 04:15
Tatulus!Így van, ahogy mondod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!