Most, hogy bebizonyosodott koncepciós a civilek elleni eljárás, lesz következmény?

2015. január 29. 18:47

Egy normális országban most a kormányzat vezetői bocsánatot kérnének, lemondanának. De ez nem egy normális ország.

2015. január 29. 18:47
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Ha feltételezzük azt, hogy a nem Nemzeti Nyomozó Iroda és a Készenléti Rendőrség Egységei akarnak maguknak plusz munkaórát szerezni a civil szervezetek, ha feltesszük azt, hogy a NAV, a KEHI és egyéb a civilekre ráeresztett szervezeteknek nem puszta szórakozás civilek vegzálása, akkor lassan levonhatjuk a következtetését: a Fidesz és ezzel Magyarország kormánya vezet koncepciós eljárásokat saját állampolgárai, civil szervezetek ellen. És mi úgy gondoljuk, nem ezeknek a szervezeteknek a munkatársai töltik el az idejüket a civilek vegzállásával. Itt pontosan arról van szó, hogy egy jól kitervelt, és szépen lassan végigvitt akciót láthatunk a kormánypárt részéről, a velük egyet nem értők kinyírására.

A bíróság döntésével most ez a folyamat bukott meg, és vált láthatóvá: lényegtelen, hogy van-e vesszőhiba vagy nincs, vagy pénzügyi szabálytalanság a civilek működésében, a cél a leterhelésük majd kicsinálásuk.

Egy normális országban most a kormányzat vezetői bocsánatot kérnének, lemondanának. De ez nem egy normális ország, Lázár János meg se fog szólalni az ügyben, a kormányzati szervek esetleg a felelősséget ráterhelik a rendőrségre, és a nyomozókra. Politikai felelősségről szó sem lesz. Pedig kéne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. január 30. 14:59
"Most, hogy bebizonyosodott koncepciós a civilek elleni eljárás, lesz következmény?" Mi bizonyosodott be, te istenbarma, te? Legfeljebb az, hogy most már tényleg minden funkcionális analfabétát a képünkbe tolhatnak itt, a mandin. :)
pitypang1125
2015. január 30. 08:58
Egy normális országban az ilyen szarháziaknak mint te is vagy Jámbor, szó nélkül kirugdosnák a fogait!
catalina9
2015. január 30. 07:52
Most, hogy bebizonyosodott koncepciós a civilek elleni eljárás, lesz következmény?" Lesz! Kiderül, hogy milyen tróger banda.
kitiltott
2015. január 30. 00:50
Egy normális országban azt ilyen kis tetü magamutogató hazaáruló kis faszkalap buzi másokon élősködő férgeknek kuss lenne de ez sajnos nem egy normális világ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!