Csapataink harcban állnak

2014. december 19. 09:51

Lelepleződött végre a globalo-eszdéeszes háttérhatalom, mindig tudtuk, hogy eljön a nap, amikor merő irigységből betelik a poharuk sikeres, modellértékű forradalmunkkal.

2014. december 19. 09:51
Seres László
Seres László
hvg.hu

Kísértet járja be a szuverén Magyarországot, a külföldi beavatkozás kísértete. Az amerikai titkosszolgálat, a bajnaista civilek, Metternich és Guizot, francia radikálisok és német EP-képviselők nemzetközi pénzekből koncentrált, lejárató akciót terveznek ellenünk, éspedig a korrupcióellenes harc ürügyén, az Egyesült Államok követségén keresztül. Mindezt magától az amerikai külügyi államtitkártól, Sarah Sewall-tól tudjuk, aki nyíltan elismerte: »Közép- és Kelet-Európa kéttucat országában a korrupcióellenes küzdelmeket támogató akciótervek összeállításán dolgoznak.«

Akcióterv? Két tucat országban? Aztakurva. Lelepleződött végre a globalo-eszdéeszes háttérhatalom, mindig tudtuk, hogy eljön a nap, amikor merő irigységből betelik a poharuk sikeres, modellértékű forradalmunkkal, és preventív csapást mérnek ránk, nehogy az amerikai dolgozó tömegek, akárcsak az európaiak, elkezdjék követelni a magyar modell bevált elemeit. Teljes segélymegvonást akarunk! Dongóként működő gazdaságot! Vasárnapi zárva tartást! Államilag kézbe vett, közpénzzel felturbózott, majd valakinek odaprivatizált egységbankot! Korrupt adóhivatalt akarunk! Úgyhogy ránk küldik a követségüket, élén azzal az aktivizált ügynökkel, kémmel, provokátorral, akit megtévesztésül direkt Jóbarátnak hívnak. (...)

Műveleti terület – ezt csinálják nálunk és velünk az amerikaiak. Igaz, nem ők, hanem Orbán Viktor nevezte így az akciótervet, akárcsak azt, hogy egyelőre nem tudjuk, mire különítették el a pénzt, csak azt látjuk, hogy az akcióterv nélkülünk készült. Márpedig ami nem velünk készül, az ellenünk készül. Velünk szemben antikorrupciós tervet gyártatni: a szuverén nemzet lenézése, a jó hírnév megsértése, a korrupt viszonyok különös kegyetlenséggel történő megnevezése. Ezt nem hagyhatjuk.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. december 19. 13:15
A Hazug Hávégé csak egyben mester: Bajai Videó
MZ/X
2014. december 19. 13:02
Seres! A kurva anyádat! És az összes tetű HVG-snek is!Add át nekik! Nektek semmi sem szent? Se kereszténység, se Karácsony, se Jézus, se a Szent Család? Mit tudtatok összeokádni a legújabb HVG címlapjára? Remélem ezért egyszer még lógni fogtok! És vagytok-e annyira kurva bátrak, hogy mondjuk egy másik címlapon a fideszeseket b@szott nagy kampós orral, egy kupac pénz felet ábrázoljátok? Nos?
berzsian56
2014. december 19. 12:53
Nem kísértet ez , ismerjük őket,mint a rosszpénzt. Már egy évszázada forgatják a kést a hátunkban, és száz éve elárúlnak mindent , ami elárúlható. Nincs olyan év, hogy ez a rohadt mocsok népség bele ne rondítana mások ünnepeibe, ne igyekezne,kigúnyolni,gyalázni, nevetségessé tenni mindent , ami keresztény, mert hazugságaikkal ellentétben ők nem ez élni és élni hagyni, hanem az élni és élősködni elvét vallják. A kullancs természete, nem változik. A vérszívó ,az vérszívó. Volt, lesz és marad.
néhai Ch.Pilot
2014. december 19. 12:32
Mit vinnyogsz Seres? Annyira nem megy ez a rendszerszintű rendszerváltás, hogy ennyire kell rinyálni? Mondd, veszel levegőt miközben ezeket a hazugságözönöket, rágalom cunamikat írod? Veszélyben a hanukára beígért célprémium csőcselék zsurnaliszta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!