Kormányzásképtelenség felé sodródunk

2014. december 11. 09:25

Követeljük a politikusok és választott tisztviselők vagyonosodási vizsgálatát 2010-ig visszamenően, a tágabb családjukra is kiterjedően, mert a látszatát is el kell kerülni annak, hogy visszaéltek a közbizalommal.

2014. december 11. 09:25
Polgári Konzervatív Párt
1000 A Mi Hazánk

A Polgári Konzervatív Párt sürgeti Orbán Viktort és kormányát, hogy állítsák helyre az ország kormányozhatóságát, fordítsák vissza a társadalom fokozódó perspektíva-vesztését és kiábrándulását, és adják vissza az arra vonatkozó hitet a nemzet tagjainak, hogy a kormánynak nem célja a társadalmi erőforrások szűk körbe való átcsoportosítása, és korrupt módszerekkel való privatizációja.

Ennek első lépéseként indítványozzuk, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a Számvevőszék végezzen átfogó és beható vizsgálatot az Európai Unióból érkező pénzek 2010 óta történt felhasználásáról, és részleteiben hozza nyilvánosságra e források kedvezményezetti körét. A rendőrség és az ügyészség kezdjen vizsgálatot a NAV-nál, hogy megnyugtató választ kapjunk az ÁFA-csalásokkal kapcsolatosan a közvéleményben élő gyanúkra.

Követeljük a politikusok és választott tisztviselők vagyonosodási vizsgálatát 2010-ig visszamenően, a tágabb családjukra is kiterjedően, mert a látszatát is el kell kerülni annak, hogy visszaéltek a közbizalommal.

Felszólítjuk a kormányt a Paks II szerződéssel kapcsolatos megtérülési számítások, illetve a szerződés és záradékainak teljes körű nyilvánossá tételére, mivel minden ilyen horderejű döntésnek átláthatóan kell történnie egy polgári demokráciában.

Végül követeljük, hogy a kormány általában is térjen vissza a közjó szolgálatába!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. december 11. 15:44
Haha! Egyszemélyes párt!
Mich
2014. december 11. 14:58
"Követeljük a politikusok és választott tisztviselők vagyonosodási vizsgálatát 2010-ig visszamenően"... ...csak 2010-ig...?! Kiket akarsz te ezzel védetté nyilvánítani, Bolond beléndek...?!
SwordFish
2014. december 11. 14:44
Jaj, Béndek úr, már megin.... >:-DD
jubelux
2014. december 11. 14:36
hagyjátok ezt az egyszemélyes pártot, olyan mint a bukott moma vezetője tömeggyilkos 55millió embert kiirtó amcsik nyomatják neki a mondanivalót ennek a .......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!