Súlyos aggodalom

2014. december 17. 15:02

A magyar kormánynak meghatott közleményben kellene megköszönnie az amerikai adófizetőknek, hogy finanszírozzák a régiónk számára oly fontos projektet.

2014. december 17. 15:02

„A magyar kormánynak meghatott közleményben kellene megköszönnie az amerikai adófizetőknek, hogy finanszírozzák a régiónk számára oly fontos projektet. Nem is kellene kivárni, amíg a nagykövetségek elvégzik a munkát, küldöttséget kéne meneszteni Washingtonba Sarah Sewall államtitkárhoz, egyeztetni a közös fellépésről. A Kossuth téri urak ehelyett a kijevi Majdan téren végbement korrupcióellenes forradalom budapesti megismétlődésétől rettegnek.

Annyira azért nem, hogy visszafognák a lopás mértékét, netán megtorolnák a legkirívóbb eseteket, de annyira azért igen, hogy a krahácsiak elnyomatásának rémképeivel jajgassák tele a sajtójukat. Annyira nem, hogy ne lóbáljanak Louis Vuitton hátizsákot, Gucci táskát, ne »örököljenek« antik Rolexet, ne vegyenek általános iskolás gyerek nevére luxuslakást, ne csináljanak falusi gázszerelőből gyorstalpalón milliárdost, annyira igen, hogy behívják a külügybe az Egyesült Államok ügyvivőjét.

Amerika távolról sem tökéletes ország, gyakoriak ott a korrupciós botrányok, a börtönökben békésen ülnek egymás mellett a lebukott konzervatív és liberális politikusok. Ha valami idehaza hiányzik az ottani gyakorlatból, akkor az éppen ez utóbbi: az esetek kivizsgálása és a bűnösök felelősségre vonása pártállásra való tekintet nélkül. Megkockáztatjuk, hogy két-három korrupt kormánypárti politikus rabláncra fűzése nem gyengítené, hanem éppen hogy erősítené a rezsim stabilitását. Ha az amerikaiaknak nem hisznek, kérdezzék meg a kínaiaktól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2014. december 17. 19:45
Meghatott közlemény?! Biztos volt "56-ban is olyan hazaáruló, aki meghatottan vette tudomásul a szovjet csapatok bevonulását.
pkarcsi
2014. december 17. 18:24
Mocsok hazaellenes ávós képű komcsizsidó.Nyaljad csak Fletó után annak az amcsi Obamának fekete seggét fehérre.Mit lehet várni egy magyargyülölő nápszabadságostól?Vörössöpredék anyádat.
fradi44
2014. december 17. 18:13
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2JOM5obXkI7WSU3yjz2FCsc5oDX3H5fnmzm-4gXqF0RywlACi
catalina9
2014. december 17. 17:50
Megkockáztatjuk, hogy két-három korrupt kormánypárti politikus rabláncra fűzése... " Hát volt ilyen balos szándék: "...Török Zsolt az előző szocialista kormány idején a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének összevert, majd hivatalából jogellenesen eltávolított elnökéről azt mondta, „Szász Károllyal és a vele hasonlókkal szemben úgy kell eljárni, hogy vagyonelkobzás, és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog börtönben ülni.." Hát azóta börtönben ülnek a balosok, sőt mi több már ötödik éve erőlködnek hogy valami korrupciós vádat összehozzanak a Fidesz ellen, de sehol semmi. Illetve dehogynem, azóta lebukott Simon, Wieszt, most jön Hiszékeny, és erősen közeleg az ÁFAcsalásos gabonaügylet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!