A GONOSZ ÚJ BIRODALMA – FLORIOL, GMO

2014. december 26. 14:14

R. Reagen az USA korábbi elnöke a Szovjetuniót a Gonosz Birodalmának nevezte, de ma már, ezt a címet az Amerikai Egyesült Államoknak adományozta a világ közvéleménye.

2014. december 26. 14:14
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI OS

„A GONOSZ ÚJ BIRODALMA – FLORIOL, GMO

R. Reagen az USA korábbi elnöke a Szovjetuniót a Gonosz Birodalmának nevezte, de ma már, ezt a címet az Amerikai Egyesült Államoknak adományozta a világ közvéleménye. 

Irakban nem létező vegyi fegyverekre hivatkozva 109.032 embert öltek meg, Afganisztánban eddig, 4086 ártatlan ember halt meg. Amerikában szinte minden nap lelőnek egy néger fiatalt, a társadalmat a halálesetek sokkolták, a fiatalok meggyilkolása felszínre hozta az Államokban lappangó rasszizmust. Közelednek a választások, Obamát (pártját) le akarják járatni, mondván: nem tud rendet tartani, változásra van szükség, jöjjenek a Republikánusok. Mit kapott az emberiség az USA-tól? Véres háborúkat, rágógumit, kólát, GMO-t, liberális gyermek-nevelést, blőd szappanoperákat. Nobel-díjasaik európai, ázsiai származásúak. Amerika elszigetelődik a világ kultúrnépeitől! Egyre kevesebben mennek európai művészek, sportolók, tudósok, turisták ebbe az országba. A fiatalok már nem kedvelik a Big Mac-et, a magyar háziasszonyok már nem a Bunge (Floriol), hanem a hazai sajtolású étolajjal főznek. Amerika a világ csendőrségének szerepében tetszeleg, azt hiszi, mindent megtehet. Az emberiség döntő többsége elutasítja az erőszakot, az amerikaiak nemkívánatos személyek civilizált országokban, amíg fegyverekkel akarnak érvényt szerezni birodalmi ambícióiknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. december 28. 11:45
egyetmondok [Hozzászóló kiszűrése] 2014. december 26. 22:51 Svájc, na az igen, az más,az igazán előre látók inkább már Svájcba járnak." Hát utálja is USA Svájcot, próbálja fojtogatni rendesen.
catalina9
2014. december 28. 11:43
R. Reagen az USA korábbi elnöke a Szovjetuniót a Gonosz Birodalmának nevezte, de ma már, ezt a címet az Amerikai Egyesült Államoknak adományozta a világ közvéleménye. " "..A mérvadó német politikusok és újságírók kínosnak találják, hogy az ország közvéleménye Izraelt, illetőleg az Egyesült Államokat mindennél nagyobb veszélynek tartja a világbéke szempontjából. ...Németországban a megkérdezettek 65 százaléka mondta azt, hogy szerintük Izrael és Amerika politikája veszélyezteti leginkább a világbékét. Németország mellett Olaszországban volt még ennyire erősen negatív Izrael megítélése, de mind a 15 államban a közvélemény többségének rossz a véleménye a zsidó államról és Amerikáról egyaránt..." no és hát az okokról is essen szó! "..Jeff Blankfort úgy utal Washingtonra, mint „a cionisták legfontosabb megszállt területére” Igaza van.... Az USA-ban nem az amerikaiak vannak hatalmon, hanem egy elit és lobbik, amelyek az engedelmességig pénzelik (és fenyegetik) a politikusokat. Természetes, hogy háborúkat viselni olyan országokban, amelyeket a legtöbb amerikai megkeresni sem tud a térképen, nem áll a nép érdekében. ... Nagyon-nagyon sokan alábecsülik annak a szerepnek a fontosságát, amelyet a cionizmus játszik Amerika külügyeiben (és kisebb mértékben a belügyeiben is)."
kunzoo
2014. december 27. 13:21
..." a magyar háziasszonyok már nem a Bunge (Floriol), hanem a hazai sajtolású étolajjal főznek." A bunge (floriol) étolaj Magyarországon készül, Martfűn. Ennek azért utána nézhettek volna. Házi olajütője nagyon nagyon kevés embernek van. A "magyar háziasszonyok" pár ezrelékének vagy inkább tízezrelékének.
antioxi
2014. december 27. 12:29
Egyértelmű, hogy az usa a "gonosz birodalma". Ez igaz a "keep smiling" a "demokratikus jogok (álságos) védelme" és minden más usa lózung ellenére, amit a jenkik kizárólag más országok esetében akarnak érvényesiteni saját országukban nem. Az usa imperialista hatalom (=hóditó, gyarmatositó) a gonosz birodalma: Elemi érdeke a háborúk gerjesztése, mivel az amerikai hadiiparnak új és új megrendelésekre van szüksége a belső viszonylagos jóléte biztositása érdekében. Az nem is számit, hogy az elmúlt ötven évben minden háborút elvesztettek, csak a hadi ipar "rendben" működjön a munkahely teremtés miatt. Minden más országot alárendeltnek képzelik Dél Amerikától Európáig, de nem számolnak az ázsiai országokkal. Az usa militáns vezetését - amit a zsidók a saját érdekeiben használnak és irányitanak - minden ország útálja (nem az amerikai népet). Az usa kormánya a gonosz birodalmát testeiti meg. Évei, napjai meg vannak számlálva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!