Kuncze nem érti

2014. november 19. 17:56

Az önmagába szerelmes, narcisztikus magyar „értelmiségi” még ma sem érti, hogy az elmúlt 25 év gazdasági és kulturális hanyatlásáért felelősséggel tartozik.

2014. november 19. 17:56
Krausz Tamás
Fent és Lent

A fiatalok emlékezetébe úgy került be ez a hatalmi elit, bizony Kuncze Gáborral egyetemben, mint amely a privatizációnak nevezett »eredeti felhalmozás« alapján hihetetlen társadalmi egyenlőtlenségeket létrehozva saját magának és egy szűk felső csoportnak teremtette meg az új privilegizált társadalmi helyzetet, az új gazdagok, az oligarchák uralmát a gazdaságban, a politikában és a kultúrában egyaránt. Ha Kuncze úr nem tudná, a fiatalok tudják, ez a 25 év vezetett oda, hogy egy új neofasiszta, antiszemita és cigánygyűlölő politikai erő emelkedhetett fel Magyarországon, amely legálisan berendezkedett a parlamentben Kuncze és Gyurcsány úrék kormányzása idején. Itt tartunk 2014 végén, s Kuncze úrék még mindig magukat ünnepelnék mint a rendszerváltás hőseit…

Szegény Kuncze úr. Mit szegény Kuncze úr?

Szegény magyar nép.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erlauer
2014. november 19. 21:31
Van valami közös a baloldali és a jobboldali (nemzeti) szocialistákban, nemdebár?
kerekes
2014. november 19. 21:21
Ásd el magad hülye Kuncze!
Alarik
2014. november 19. 21:03
És ezt Kuncze soha nem is fogja megérteni. A belterjes szubkultúrája miatt erre nincs esélye.
teljesenertelmetlen
2014. november 19. 20:59
Hűha, itt már annyi a törésvonal, hogy nem igazodik ki az ember fia. Valószínűleg a választásokig még bizakodtak, hogy visszajönnek a régi szép pénzosztó idők, amikor az egész slepp, Krusztól, Vásárhelyin keresztül Konrádig és Kornisig az MSZP-SZDSZ csapokon lógtak, azaz talicskázták ki az adóforintokat. De ennek úgy néz ki, hogy vége, és 4 de inkább 8 éven belül semmi esélyük, így nyíltan egymás torkának estek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!